Skip to main content

Snyd til eksamen

Sådan undgår du at snyde til eksamen

Som studerende er du selv ansvarlig for at kende og overholde reglerne. Det er derfor rigtig vigtigt, du sætter dig grundigt ind i dem på forhånd. Vær opmærksom på, at citerer du forkert eller uforsætligt tager forbudte hjælpemidler med til eksamen, bliver dette også betragtet som eksamenssnyd. 

Du kan læse meget mere om, hvordan du undgår at snyde til eksamen her.

 

Hvad der sker, hvis du snyder til eksamen

Hvis du ikke overholder reglerne - herunder bruger andre hjælpemidler end de tilladte, er der tale om eksamenssnyd, og reglerne om disciplinære foranstaltninger over for de studerende ved SDU  træder i kraft.

 

Har du brug for hjælp?

Kontakt Uddannelsesjura & Registratur, hvis du har spørgsmål til ovenstående regler. Det kan du gøre via spoc.sdu.dk eller telefon 65501059 på hverdage kl. 10-12.

Kontakt Studenterservice,  hvis du har spørgsmål om SU, Optagelse, SDU international, Syddansk Elite, Efter/videreuddannelse, SPS og andre services på SDU.

Kontakt vejledningen på dit studie, hvis du har brug for specifik viden knyttet til dit studie f.eks. viden om din studieordning eller, hvis du skal skrive en dispensationsansøgning. 

Kontakt Studie- og trivselsvejledningen hvis du har brug for vejledning omkring generelle forhold på dit studie såsom studieteknikker, trivsel eller udfordringer med at finde ud af, hvem du skal kontakte for at få hjælp og vejledning. 

 

Sidst opdateret: 27.06.2022