Skip to main content

Individuelle talentaktiviteter

Individuelle talentaktiviteter er altid ekstra-curriculære og initieret af dig som studerende og/eller din vejleder.

Aktiviteterne skal have sammenhæng til den uddannelse, du er indskrevet på og samtidigt være fagligt dokumenterbare.

Individuelle talentaktiviteter

HealthTech Innovator er et innovationsforløb, hvor studerende fra TEK og SUND sammen skal lære, hvor-dan man med udvikling af teknologi kan løse kliniske og sundhedsmæssige problemstillinger.

Efter forårssemesteret sker der en bedømmelse, hvorefter efteråret er for de bedste projekter til udvikling af konceptet.

Læs mere om HTI

SDU Supercomputer Challenge er en konkurrence, hvor studerende fra SDU møder firmaer med komplekse problemer – og sammen arbejder de på at løse dem ved hjælp af SDU’s supercomputer, ABACUS 2.0.

Studerende fra alle SDU’s fakulteter kan deltage!

Læs mere om SDU Supercomputer Challenge

I iGem er der plads til, at talenterne kan tænke ud af boksen og på tværs af fagligheder. SDU-studerende fra forskellige uddannelser deltager i verdensmesterskaberne i syntetisk biologi

Læs mere om IGEM

Test dine juridiske evner, og omsæt teori til praksis i en lærerig dyst mod dine medstuderende – i en simuleret retssag med rigtige dommere i rigtige omgivelser.

Hvert år har jurastuderende på SDU muligheden for at prøve rollen som advokat i en fiktiv retssag. Rammen er som i en rigtig retssal med rigtige dommere, og ud over æren er der pengepræmier til vinderne.

Læs mere om SDU's procedurekonkurrence

Global Health er et valgfrit modul for kandidatstuderende på en sundhedsvidenskabelig kandidatuddannelse, hvor man kan komme på udlandsophold til en spændende destination.

Læs mere om Global Health

Medievidenskabs årlige filmfestival Guldægget

Guldægget er en filmfestival, der siden 2007 har været afholdt af studerende ved Medievidenskab på Syddansk Universitet i Odense.

Læs mere om Guldægget
De studerende deltager i en konkurrence om at løse en case bedst muligt, og der findes en vinder. Der kan deltage op til 50 studerende

Afholdes ifm. ”IVK-dagen”, der har været afholdt siden 2005

Se program fra 2017


Husk at din vejleder skal indstille aktiviteten til godkendelse ved det relevante studienævn.

Strategi & Kommunikation – Analyse, Kvalitet og Rekruttering

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230

Sidst opdateret: 21.09.2020