Skip to main content

Talentprogrammer

Talentprogrammer er altid ekstra-curriculære på minimum 10 ECTS og udbydes kun til et begrænset antal studerende, der udvælges efter objektive og fagligt konkrete optagelseskriterier.

Tværfakultære talentprogrammer

Tværfakultære talentprogrammer udbydes til studerende på tværs af SDU’s fakulteter, og dermed til en bred skare af fagligheder.

SDU talentprogrammet 2020 henvender sig til de dygtigste studerende på tværs af alle fakulteter.
Frist for tilmelding er 6. januar 2020

Med talentprogrammet i Citizen Science tilbyder SDU kandidatstuderende til et 20 + 10 ECTS kursus, der giver kompetencer i forhold til:
• Co-creation og afvikling af Citizen Science-projekter
• Brug af digitale medier og borgerinddragelse
• Videnskabelige argumenter for borgerinddragelse inden for dit fag
• Viden og værktøjer der kan understøtte FN’s verdensmål
• Tværvidenskabelig forskning
Som en del af talentprogrammet inviteres deltagerne til gratis at deltage ved ECSA Conference (Maj 2020 Trieste, Italien) samt i en studietur til London (efteråret 2020).

Programmet udbydes på engelsk.

Mere information på engelsk: Citizen Science Talent Programme

I dette ekstraordinære program vil du blive del af et multidisciplinært hold. Det er målrettet til at udvikle topstudenter med en lang række specialiserede værktøjer, som er efterspurgt i erhvervslivet. I programmet kommer du gennem alle forløb fra idéfasen til et potentielt første salg. Du vil blive vejledt af eksperter fra erhvervslivet og forretningsudviklere, som giver dig en unik mulighed for at stå med en virksomhed, efter du er færdiguddannet. Dine ansættelsesmuligheder vil også blive øget, da du får praktisk og konkret erfaring i hele forløbet. Vi tilbyder de bedste studerende en plads på dette 20 ECTS talentprogram.

Læs mere om talentprogrammet Entreprenørskab.

 

Med talentprogrammet New Nordic Design Thinking tilbyder SDU de dygtigste studerende et kursus, der giver kompetencer til at løse nogle af de mangeartede udfordringer, inden for eksempelvis sundhed, energi og klimatilpasning.

Læs mere om talentprogrammet New Nordic Design Thinking.

 

Syntetisk Biologi er et talentprogram på 30 ECTS for de dygtigste og mest ambitiøse studerende fra alle studieretninger, som ønsker at benytte deres faglige og personlige kompetencer i et tværfagligt forskningsprojekt. Projektet er komplekst og kræver en bred vifte af fagligheder. Derfor er det afgørende, at holdet kommer til at bestå af studerende fra alle fakulteter på SDU.

Læs mere på mitsdu.dk/synbio

Lokale talentprogrammer

Lokale talentprogrammer er forankret på et fakultet i et fagmiljø under et relevant studienævn.


Som studerende kan du kun blive optaget på programmet, hvis du ikke er  forsinket på dit normerede studieforløb.  

Strategi & Kommunikation – Analyse, Kvalitet og Rekruttering
  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230

Sidst opdateret: 18.03.2020