Skip to main content

Studiestartsprogram

Tillykke med optagelsen på Kemi- og bioteknologiuddannelserne.

Vi er dine mentorer, som skal følge dig i løbet af dit første semester her på studiet. Vi glæder os til at møde dig første gang til introdagene 28.-29. august 2023. Vi mødes mandag d. 28. august kl. 10.00 ved det Tekniske Fakultets hovedindgang.

Studiestarten afvikles, ligesom størstedelen af uddannelsen, samlet for både diplomingeniør og bacheloruddannelsen. I løbet af de to introdage kommer du til at lære dine medstuderende, undervisere og SDU bedre at kende. Du vil blive præsenteret for de mange muligheder ved dit nye studies og vil blive vist rundt i dit nye ”hjem” på Syddansk Universitet.

Programmet for introdagene vil blive uploadet i løbet af august og da vi skal være både inde og ude, opfordrer vi dig til at tage tøj med efter vejret.

Desuden vil vi opfordre til at møde op d. 30. august kl. 13-17, hvor der afholdes en 3. social introdag IDA/SIF Games, hvor der vil være god mulighed for at møde studenterforeninger der findes på TEK og samtidig have en hyggeligt social dag på tværs af ingeniøruddannelserne.

Uddannelsen indenfor kemi- og bioteknologi er utrolig bred og som færdiguddannet er der mulighed for at berøre det meste af samfundsbilledet samt arbejde i både den offentlige og den private sektor.

Du kan, som færdiguddannet, sætte dit præg på verdens fremtid med håndtering af klimaudfordringerne, udvikle og forbedre hverdagsprodukter fra makeup, plastik og maling til fødevarer, samt danne grundlag for en bedre, billigere og renere produktion af f.eks. medicin og brændstof. Alt dette sker med udgangspunkt i en grundlæggende kemisk- og procesforståelse, som giver dig muligheden for at bruge din kreativitet til at vælge hvilke metoder og sammensætning af disse, som løser opgaven.

Inden introdagene vil vi opfordre dig til at gennemføre ”Studiestartsprøven: How to Uni”, som giver dig en masse vigtig information, tips og tricks til at starte på en ingeniøruddannelse. Deadline for studiestartsprøven er d. 6. september.

Vi har oprettet en facebookgruppe, som vi vil opfordre dig til at blive medlem af. Her kan du komme i kontakt med dine nye studiekammerater og holde dig opdateret på en masse praktiske informationer. Se også programmet for introdagene her på studiestartssiden.

Du kan finde gruppen her: https://www.facebook.com/groups/771302381389814

Hvis du har spørgsmål til studiestarten, er du meget velkommen til at kontakte os på vores mail;

Kasoe20@student.sdu.dk og Thoan20@student.sdu.dk

Vi glæder os til at møde dig til en sjov og spændende studiestart!

De bedste hilsner
- Karen og Thomas

 

 Program

Det detaljerede program kommer her på siden i august.

Efter studiestartsdagene har du flere muligheder for at lære dine medstuderende endnu bedre at kende. Reserver nedenstående datoer allerede nu.

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Studiestartsprogram

Vi har planlagt et spændende program, der vil introducere dig til studiet, dine medstuderende og undervisere.

Se studiestartsprogram

Find vej til studiestarten i Odense

SDU Maps

Brug for hjælp?

Her finder du din uddannelseskoordinator og uddannelsessekretær.

Læs mere her

Kom-godt-i-gang-kursus-i-matematik

Som ingeniørstuderende i Odense får du tilbudt et Kom-godt-i-gang-kursus i matematik. Kurset er placeret før den egentlige studiestart.

Læs mere og tilmeld dig her

Sidst opdateret: 22.08.2023