Skip to main content

Studiestartsprogram

Kære nye studerende - Stort tillykke med optagelsen og velkommen til Integreret Design!

Allerede nu kan du begynde at glæde dig til at møde dine nye medstuderende og få en spændende start på dit nye studieliv.

Introdagene afholdes d. 28.-29. august 2023. Her vil I lære hinanden at kende, og samtidig få en smagsprøve på studiet og det at være studerende på TEK. I vil også komme rundt på universitetet, så I kan lære området og bygningerne at kende.

Vi mødes foran Det Tekniske Fakultets hovedbygning, mandag d. 28. august kl. 10.00

Her vil vi mentorer sammen med tutorerne stå klar til at tage imod jer. Mentorerne er os I kan se på billedet ovenfor - vi er ID-studerende på en ældre årgang og vi er ansvarlige for jeres introdage. Derudover vil vi følge jer gennem jeres 1. semester, hvor vi vil være behjælpelige med råd og vejledning. Vi glæder os meget til at lære jer at kende!

Programmet for introdagene kan du finde her på siden fra midten af august. Indtil da, har vi oprettet en facebookgruppe, som du er meget velkommen til at melde dig ind i allerede nu. Her kan du sætte ansigt på dine kommende medstuderende og fremover vil I helt sikkert gøre brug af gruppen både fagligt og socialt.

Facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/1680755519066761/

IDA/SIF Games afholdes onsdag d. 30. august kl. 13-17. Det er den 3. sociale introdag, hvor der er god mulighed for at være social på tværs af uddannelserne, samt at møde de forskellige studenterorganisationer på TEK. Så sæt også kryds i kalenderen d. 30. august.

Inden vi ses til studiestarten, er det vigtigt, at du får bestilt dit studiekort.
https://studiekort.sdu.dk/

Du har mulighed for at lære mere om studielivet på SDU forud for introdagene, gennem det online studiestartsforløb ”Studiestartsprøven: How to Uni”. Husk at tjekke deadline.

På studiet benyttes der programmer, som ikke understøtter Mac, derfor anbefales Windows computer. Få mere info om IT-udstyr på studiesiden.  

Bliv en del af fællesskabet på Integreret Design og følg fagrådet FID. De holder forskellige arrangementer igennem hele semesteret, hvor der er rig mulighed for at socialisere på kryds og tværs af semestrene. I finder dem på Facebook: https://www.facebook.com/FiDSDU

Hvis du er i tvivl om noget, er du meget velkommen til at kontakte os mentorer på vores mails nederst.

Vi ses d. 28. august!

Bedste hilsner fra mentorteamet

Nicoline Arendt Jørgensen (nijoe22@student.sdu.dk)

Alberte Lærke Sillassen Heikel (alsil13@student.sdu.dk)


Program

Det detaljerede program kommer her på siden i august.

Efter studiestartsdagene har du flere muligheder for at lære dine medstuderende endnu bedre at kende. Reserver nedenstående datoer allerede nu.

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Studiestartsprogram

Vi har planlagt et spændende program, der vil introducere dig til studiet, dine medstuderende og undervisere.

Se studiestartsprogram

Find vej til studiestarten i Odense

SDU Maps

Brug for hjælp?

Her finder du din uddannelseskoordinator og uddannelsessekretær.

Læs mere her

Kom-godt-i-gang-kursus-i-matematik

Som ingeniørstuderende i Odense får du tilbudt et Kom-godt-i-gang-kursus i matematik. Kurset er placeret før den egentlige studiestart.

Læs mere og tilmeld dig her

Sidst opdateret: 22.08.2023