Skip to main content

Studiestartsprogram

Tillykke med optagelsen på Diplomingeniøruddannelsen i bygningsteknik!

Hej! Vi, Kirstine og Ulrikke, er dine mentorer på diplomingeniør i bygningsteknik. Vi skal følge dig i løbet af dit første semester her på studiet. Vi glæder os til at møde dig første gang til introdagene, som begynder den 28. august kl. 10:00 ved det Tekniske Fakultets hovedindgang. Studiestarten afvikles d. 28. og 29. august.

Udover introdagene den 28. og 29. august, afholdes der en social introdag for alle nye studerende på Det Tekniske Fakultet, onsdag den 30. august fra kl. 13-17. Dette arrangement hedder IDA/SIF Games. Det er SIF og IDA, der planlægger dagen og det er en god mulighed for at møde de mange studenterforeninger der findes på TEK og samtidig have en hyggelig social dag på tværs af uddannelserne.

Programmet for introdagene foregår både ude og inde, så husk at tage tøj med efter vejret.

I løbet af de to introdage kommer du til at lære dine medstuderende, undervisere og SDU bedre at kende. Du vil blive præsenteret for dit nye studies mange muligheder og vil blive vist rundt i dit nye ”hjem” på Syddansk Universitet.

Diplomingeniøruddannelsen i Bygningsteknik er en bred uddannelse med et hav af muligheder. Som færdiguddannet bygningsingeniør er du i den grad med til at præge samfundsbilledet. Udover at du med viden inden for bygningsteknikken kan projektere og regne på fede bygninger og smukke broer, er vej- og anlægskonstruktioner også et af bygningsingeniørens mange feltområder. En tredje mulighed er installationsverdenen, som byder på viden inden for indeklima, energi og miljø. Som en fjerde – men absolut ikke sidste – mulighed er planlægningsverdenen, hvor du udarbejder kalkulationer og tidsplaner, der skal sikre et godt flow på byggepladsen. Som sagt: et hav af muligheder, som du har de næste 3,5 år til at udforske.

Facebook

Vi har oprettet en facebookgruppe, som vi vil opfordre dig til at blive medlem af. Her kan du komme i kontakt med dine nye studiekammerater og holde dig opdateret på en masse praktiske informationer: https://www.facebook.com/groups/6687388281274121


Hvis du har spørgsmål til studiestarten, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at møde dig til en sjov og spændende studiestart!

De bedste hilsner - Mentorerne på Diplomingeniøruddannelsen i bygningsteknik:

Kirstine (kirha22@student.sdu.dk)

Ulrikke (ulhar21@student.sdu.dk)

Program

Det detaljerede program kommer her på siden i august.

Efter studiestartsdagene har du flere muligheder for at lære dine medstuderende endnu bedre at kende. Reserver nedenstående datoer allerede nu.

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Studiestartsprogram

Vi har planlagt et spændende program, der vil introducere dig til studiet, dine medstuderende og undervisere.

Se studiestartsprogram

Find vej til studiestarten i Odense

SDU Maps

Brug for hjælp?

Her finder du din uddannelseskoordinator og uddannelsessekretær.

Læs mere her

Kom-godt-i-gang-kursus-i-matematik

Som ingeniørstuderende i Odense får du tilbudt et Kom-godt-i-gang-kursus i matematik. Kurset er placeret før den egentlige studiestart.

Læs mere og tilmeld dig her

Sidst opdateret: 22.08.2023