Skip to main content

Studiestartsprogram

Studiestart på Civilingeniør i Maskinteknik

Velkommen til studiestartsiden for din uddannelse! Vi glæder os til at byde jer velkommen. Først i forbindelse med introdagene den 28. og 29. august 2023 og derefter i forbindelse med den faglige studiestart den 1. september 2023.

Introprogram

Program til introdagene vil komme her på siden, samt på den facebookgruppe der bliver oprettet specifikt til jeres uddannelse (https://www.facebook.com/groups/278113544710792/).

Vi mødes den 28. august klokken 10.00 foran Det Tekniske Fakultet (Campusvej 55) til en fælles opstart.

Desuden vil vi opfordre jer til at møde op d. 30. august kl. 13-17, hvor der afholdes en 3. social introdag IDA/SIF Games, hvor der vil være god mulighed for at møde de studenterforeninger der findes på TEK og samtidig have en hyggeligt social dag på tværs af ingeniøruddannelserne.

Velkommen til Civilingeniøruddannelsen i Maskinteknik.

Vi i mentorteamet vil i introduktionsdagene give jer indsigt i jeres uddannelse, relevante personer og I vil komme til at blive introduceret for jeres nye medstuderende. Derudover er vi der til at besvare spørgsmål, både op til studiestartsdagene, men også gennem det første stykke tid af jeres uddannelse.

Hvad indeholder en civilingeniøruddannelse i Maskinteknik

Som Maskiningeniør vil du blive introduceret til teknisk viden og processen bag udviklingen af nye produkter. Uddannelsen kombinerer kreativitet og forretning med tekniske færdigheder så som styrkelære, materialelære, Computer Aided Design (CAD), innovationsprocessen fra idé til færdigt produkt, idégenerering og meget mere. Gennem de fem år på civilingeniøren, vil du komme til at arbejde meget med gruppeprojekter. Der er rig mulighed for at bruge teori i praksis, både på projekter, i studieorganisationer.

Hvis der skulle komme nogle uventede spørgsmål op til, bedes I kontakte uddannelseskoordinatoren, Sasha, eller os mentorer, Lukas og Mathias.  

Mentorer:

Lukas Petersen (lupet21@student.sdu.dk)

Mathias Starbæk Knudsen (mathk20@student.sdu.dk)

Program

Det detaljerede program kommer her på siden i august.

Efter studiestartsdagene har du flere muligheder for at lære dine medstuderende endnu bedre at kende. Reserver nedenstående datoer allerede nu.

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Studiestartsprogram

Vi har planlagt et spændende program, der vil introducere dig til studiet, dine medstuderende og undervisere.

Se studiestartsprogram

Find vej til studiestarten i Odense

SDU Maps

Brug for hjælp?

Her finder du din uddannelseskoordinator og uddannelsessekretær.

Læs mere her

Kom-godt-i-gang-kursus-i-matematik

Som ingeniørstuderende i Odense får du tilbudt et Kom-godt-i-gang-kursus i matematik. Kurset er placeret før den egentlige studiestart.

Læs mere og tilmeld dig her

Sidst opdateret: 08.12.2023