Skip to main content

Studiestartsprogram

Velkommen til Civilingeniør i Fysik og Teknologi ved Syddansk Universitet

Vi glæder os til at møde jer på studiestartens introdage d. 28. og 29. august. Vi mødes mandag d. 28. august kl. 10:00 ved Det Tekniske Fakultets hovedbygning, hvor der vil være en fælles velkomst. Her vil jeres mentorer og tutorer stå klar til at guide jer til det rigtige sted.

Program

*Uploades i løbet af august*

Hjertelig velkommen til Fysik og Teknologi studiet på Det Tekniske Fakultet, SDU!

Vi glæder os utroligt meget til at byde jer velkommen foran Det Tekniske Fakultets hovedindgang d. 28. august 2023 kl. 10.00 (Campusvej 55, 5230 Odense M, Parkering 1).

Introdagene vil give jer et spændende indblik i jeres kommende studie, hvor I på det første semester vil arbejde med fysik, matematik, programmering og elektronik. I løbet af de første to semestre vil undervisning for bacheloruddannelsen i Fysik & Teknologi og bachelor i Fysik være fælles. Dog vil vi på introdagene d. 28. og 29. august kun være dem, der starter på Fysik & Teknologi.

Det er vigtigt, at I orienterer jer om programmet, før I møder op. Programmet vil være tilgængeligt øverst på denne side inden studiestart. Derudover skal I gennemføre det online studiestartskursus, How To Uni, som I kan finde på itslearning.com. Her vil I få masser af information om SDU og om det at være studerende.

Vi har planlagt et spændende program, der vil introducere jer til studiet, jeres medstuderende, undervisere og universitetet. Programmet vil finde sted både indendørs og udendørs, så husk at klæde jer på efter vejret - og husk også en madpakke. Der vil ikke være behov for en computer den første dag.

Onsdag d. 30. august vil der afholdes IDA/SIF Games: et arrangement for alle nye studerende på Det Tekniske Fakultet og en perfekt mulighed for at møde de mange studenterforeninger der findes på TEK og samtidig have en hyggelig social dag på tværs af uddannelserne.

Studiestarten strækker sig over hele det første semester, hvor introdagene følges op af Holdets Timer. Hvis der opstår spørgsmål eller udfordringer før semesterstart og i løbet af første semester, kan I til enhver tid kontakte os, jeres mentorer, samt tutorerne for Fysik og Teknologi. I kan finde nyttige oplysninger om studiestarten længere nede på siden.

Vi glæder os til studiestarten, men indtil da kan vi mødes og lære hinanden bedre at kende på vores Facebook-gruppe.

Vi ser frem til at møde jer alle sammen og ønsker jer en fantastisk studiestart!

De bedste hilsner,
Jeres mentorer,

Albertino Bach (albac22@student.sdu.dk)

Tobias Jørgensen (tojoe22@student.sdu.dk)

Program

Det detaljerede program kommer her på siden i august.

Efter studiestartsdagene har du flere muligheder for at lære dine medstuderende endnu bedre at kende. Reserver nedenstående datoer allerede nu.

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Studiestartsprogram

Vi har planlagt et spændende program, der vil introducere dig til studiet, dine medstuderende og undervisere.

Se studiestartsprogram

Find vej til studiestarten i Odense

SDU Maps

Brug for hjælp?

Her finder du din uddannelseskoordinator og uddannelsessekretær.

Læs mere her

Kom-godt-i-gang-kursus-i-matematik

Som ingeniørstuderende i Odense får du tilbudt et Kom-godt-i-gang-kursus i matematik. Kurset er placeret før den egentlige studiestart.

Læs mere og tilmeld dig her

Sidst opdateret: 21.08.2023