Skip to main content
DA / EN

Book en vejledning hos Studie- og trivselsvejledningen

Book en vejledningssamtale hos Studie- og trivselsvejledningen

Hvis du gerne vil booke en vejledningssamtale, så kontakt os:

Du booker lettest en vejledningssamtale ved at skrive til os på mailen: vejledning@sdu.dk. Beskriv din problemstilling, og hvad du læser, så sørger vi for, at du får booket en tid til en vejledning. Nogle gange sender vi din mail videre, hvis vi vurderer, at andre bedre kan hjælpe dig. 

Du kan også ringe på 6550 1801 i telefontiden mandag og onsdag mellem klokken 10 – 12.

Du kan desuden henvende dig personligt i Zonen på Campus Odense, eller ved Studenterservice i de andre campusbyer.

Vejledninger ansigt til ansigt

Vi tilbyder ansigt-til-ansigt samtaler på SDU Odense, SDU Sønderborg, SDU Kolding, SDU Esbjerg og SDU Slagelse.

Videovejledninger

Eller du kan booke en videovejledning, som foregår i et teams-møderum.

Telefonvejledninger

Eller du kan booke en telefonvejledning, hvor vi ringer vi dig op ved samtalens start.

Vi snakker om dig og dine udfordringer

En vejledningssamtale med Studie- og trivselsvejledningen er en samtale mellem dig og en vejleder, som har til formål at understøtte dig i at håndtere de problemstillinger du oplever og give dig redskaber til at håndtere fremtidige udfordringer.

Vejledningerne kan handle om mange forskellige studierettede ting, men ofte har vi fx samtaler om tvivl, sygdom under studiet, barsel, eksamensangst, studieteknik, personlige udfordringer og specialeprocessen.

Hvordan foregår det?

En vejledningssamtale tager som udgangspunkt 45 minutter. Har du brug for mere tid aftaler du med vejlederen, hvordan I booker en eller flere yderligere samtaler.

En vejledningssamtale med Studie- og trivselsvejledningen kan både foregå ansigt-til-ansigt, være en videovejledning eller foregå over telefonen.

Tavshedspligt

Alle vejlederne er underlagt tavshedspligt. Det betyder, at vi ikke videregiver fortrolige oplysninger fra samtalen til uvedkommende. Vi er underlagt indberetningspligt, hvilket betyder, vi skal videregive oplysninger om brud på ordensreglementet, som kommer frem under en samtale.

Vi journaliserer som udgangspunkt ikke samtalerne, og du er ikke forpligtet til at give os dit rigtige navn, CPR-nummer eller studienummer.

Du kan få hjælp mange steder

Der findes mange steder du kan få hjælp på SDU. Hos Studie- og trivselsvejledningen er vi gode til nogle ting, men ikke det hele. Du kan finde alle de fælles vejlednings- og hjælpetilbud der findes til studerende på SDU på vores hjemmeside. Desuden findes der lokal vejledning på dit studie, som er eksperter i de regler der gælder specifikt på dit studie.

Start hos os – vi hjælper dig videre

Hos Studie og trivselsvejledningen hjælper vi altid gerne med at finde ud af, hvilket tilbud der er det rette for dig. Skriv på vejledning@sdu.dk eller ring på 6550 1801 mandag og onsdag  kl. 10-12 og forklar om din situation, så hjælper vi dig med at finde den rette hjælp.

I nogle tilfælde giver det også mening at starte med en samtale med Studie- og trivselsvejledningen- Her kan vi i fællesskab finde ud af, hvilken hjælp du har brug for, og hvem, der eventuelt også kunne være relevant for dig at opsøge.


 

 Tijana Matijasec

E-mail: tij@sdu.dk / Tlf: 65504702

SDU Odense / SDU Kolding

 

 Mikkel Storm Sørensen

E-mail: miks@sdu.dk / Tlf: 65507543

SDU Odense / SDU Esbjerg

 

 Jacques Christopher Novotny Kloster

E-mail: jaklo@sdu.dk / Tlf: 65508974

SDU Odense / SDU Slagelse

 

 Sigrid Allison Rytz

E-mail: sigrid@sdu.dk / Tlf: 65509581

SDU Odense

 

Karina Skellgaard

E-mail: kmas@sdu.dk / Tlf: 65509350

SDU Sønderborg


 

Sidst opdateret: 04.06.2024