Skip to main content

Studie- og trivselsvejledningen

Hos os kan du få en samtale om din trivsel, studieteknikker, akademisk praksis, tvivl og meget mere. Du har også adgang til et bredt udvalg af webinarer, gruppeforløb, podcasts og forskellige studierelevante vejledningsuniverser døgnet rundt.

Book en vejledningssamtale hos Studie- og trivselsvejledningen

Skriv eller ring til os

Du booker lettest en tid ved at skrive eller ringe til os. Skriv en mail til vejledning@sdu.dk og beskriv kort din problemstilling, så sørger vi for, at du får booket en tid til samtale.

Du kan også ringe på 6550 1801 i telefontiden mellem klokken 10 – 12 på mandage og onsdage. Så finder vi en tid der passer dig.

Du kan alternativt også henvende dig i Zonen på campus Odense.

Vi snakker om dig og dine udfordringer

En vejledningssamtale med Studie- og trivselsvejledning er en samtale mellem dig og en vejleder, som har til formål at understøtte dig i at håndtere de problemstillinger du oplever og give dig redskaber til at håndtere fremtidige udfordringer. Vejledningerne kan handle om mange forskellige studierettede ting, men ofte har vi fx samtaler om tvivl, sygdom under studiet, barsel, eksamensangst, studieteknik, personlige udfordringer og specialeprocessen.

Hvordan foregår det?

En vejledningssamtale tager som udgangspunkt 45 minutter. Er der brug for mere tid aftaler du med vejlederen, hvordan I booker en eller flere yderligere samtaler.

En vejledningssamtale med Studie- og trivselsvejledningen kan både være ansigt-til-ansigt, på Teams eller over telefon.

Tavshedspligt

Alle vejlederne er underlagt tavshedspligt. Det betyder at vi ikke videregiver fortrolige oplysninger fra samtalen til uvedkommende. Vi er underlagt indberetningspligt, hvilket betyder vi skal videregive oplysninger om brud på ordensreglementet, som kommer frem under en samtale.

Vi journaliserer som udgangspunkt ikke samtalerne og du er ikke forpligtet til at give os dit rigtige navn, CPR-nummer eller studienummer.

Du kan få hjælp mange steder

Der findes mange steder du kan få hjælp på SDU. Hos Studie- og trivselsvejledningen er vi gode til nogle ting, men ikke det hele. Du kan finde alle de fælles vejlednings- og hjælpetilbud der findes til studerende på SDU på vores hjemmeside. Desuden findes der lokal vejledning på dit studie, som er eksperter i de regler der gælder specifikt på dit studie.

Start hos os – vi hjælper dig videre

Hos Studie og trivselsvejledningen hjælper vi altid gerne med at finde ud af, hvilket tilbud der er det rette for dig. Skriv på vejledning@sdu.dk eller ring på 6550 1801 og forklar om din situation, så hjælper vi dig med at finde den rette hjælp.

I nogle tilfælde giver det også mening at starte med en samtale med Studie- og trivselsvejledningen, hvor vi i fællesskab kan finde ud af, hvilken hjælp du har brug for og du derefter kan sendes videre til andre steder der kan hjælpe.


Hvor foregår samtalerne?

Vi tilbyder ansigt-til-ansigt samtaler i Odense, Sønderborg, Kolding, Esbjerg og Slagelse. Du modtager forud for samtalen information på e-mail.

Hvis du har booket via Teams sender vi dig et link til et møderum inden samtalen.

Vi ringer dig op ved samtalestart, hvis du har booket telefonisk.

 

 Tijana Matijasec

E-mail: tij@sdu.dk / Tlf: 65504702

SDU Odense / SDU Kolding

 

 Mikkel Storm Sørensen

E-mail: miks@sdu.dk / Tlf: 65507543

SDU Odense / SDU Esbjerg

 

 Jacques Christopher Novotny Kloster

E-mail: jaklo@sdu.dk / Tlf: 65508974

SDU Odense / SDU Slagelse

 

 Sigrid Allison Rytz

E-mail: sigrid@sdu.dk / Tlf: 65509581

SDU Odense

 

Karina Skellgaard

E-mail: kmas@sdu.dk / Tlf: 65509350

SDU Sønderborg


 

Du skal acceptere målrettede cookies for at kunne se indholdet.

Klik for at ændre samtykke

Sidst opdateret: 28.06.2024