Skip to main content

Trivselsarrangement

Styrk fællesskaber på SDU over en bid mad

Tilmeld dig senest d. 25. oktober og kom til ”Klog på trivsel – Fællesskaber”

Arrangementet Klog på trivsel – Fællesskaberer din mulighed for at engagere dig i trivselsdiskussionen på Syddansk Universitet. Del dine perspektiver og ideer om fællesskab og trivsel, og vær med til at skabe et bedre universitetsmiljø for alle.

Trivsel skal leves, og vi vil gøre det sammen

På årets trivselsarrangement Klog på Trivsel - Fællesskaber ønsker vi at udforske temaet ”Fællesskab” og forstå, hvad det indebærer at skabe og vedligeholde fællesskaber på et universitet.

Fællesskaber kan variere fra den overordnede følelse af samhørighed på universitetet til mere specifikke fællesskaber som det der opstår i læringsrummet, kollegialt og i samarbejde mellem ansatte og studerende.

Arrangementet lægger derfor op til at studerende og ansatte sammen udforsker betydningen af disse fællesskaber og reflekterer over, hvad det betyder at føle sig udenfor fællesskabet eller endda opleve, at fællesskabet er fraværende.

Deltag – du bidrager til at skabe et bedre universitetsmiljø

Vi er sammen om at skabe fællesskaber og fremme trivsel på SDU. Derfor opfordrer vi dig til at tilmelde dig arrangementet, og til at dele perspektiver og idéer, der sammen med de ansattes bidrag kan skabe et bedre universitetsmiljø.

Arrangementet er struktureret som en samskabelsesproces med oplæg og dialog jf. Citizen Science metoden for at fremme dybdegående samtaler.

Tilmelding

For at undgå madspild, er der tilmelding til arrangementet, som skal ske senest d. 25. oktober 2023. Tilmelding sker via Microsoft Forms og kræver, at du anvender dit SDU-login direkte via denne formular .

Bemærk dog, at der kun er plads til 150 deltagere i alt.

Vil du vide mere

Læs mere om baggrund og program for arrangementet via mitsdu.dk/klog-paa-trivsel .


Redaktionen afsluttet: 09.10.2023