Skip to main content

Radical Rethink! The Future of Ageing Societies

  • Samarbejd med talenter fra andre fakulteter
  • Kombiner teori og praksis
  • Dimitter med en særlig anerkendelse
  • Styrk dit professionelle netværk

Radical Rethink! er et ekstra-curriculært talentprogram for ambitiøse studerende, som ønsker at integrere deres personlige kompetencer i interdisciplinære talent teams.

Teams, bestående af en studerende fra hvert af de fem fakulteter, udfordres til at skabe nye idéer, som bryder grænser og paradigmer for at finde løsninger på fremherskende problematikker i det 21. århundredes aldrende samfund.

Derfor skal du ansøge!

Anvend din teori i praksis i et interdisciplinært team, hvor du vil repræsentere dit fakultet og udvikle eftertragtede kompetencer inden for problemløsning og teamwork.

Kickstart din personlige kompetenceudvikling og giv dig selv et forspring.

Efter færdiggørelse af programmet vil du modtage individuel anerkendelse på baggrund af dine personlige bidrag samt en honours degree.

Talentprogram 2019-2020

Programmet strækker sig over et år med seks boot camps placeret i koncentrerede perioder uden for normale studietimer.

I løbet af programmet vil teamene udvikle deres idéer, skabe kontakt til relevante interessenter i samfundet og indsamle data for at gennemføre deres projekter.

Teamene konkurrerer ved et afsluttende symposium i juni 2020 om en præsentation ved en international videnskabelig konference og om anerkendelse og interesse fra forskellige aktører i samfundet. 

Studerende fra alle campusbyer, alle fakulteter og alle studier, som ved programstart har bestået andet år af deres bachelor, kan ansøge.

talentprogrammets engelske side finder du en film, hvor du kan høre, hvad nogle af de studerende fra Radical Rethink! 2019/2020 har at fortælle, og du kan læse meget mere om programmets indhold, betingelserne for optagelse, hvorfor du skal ansøge mm.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på: rethink@sdu.dk.

Sidst opdateret: 03.04.2020