Skip to main content

Vi afholder mange forskellige arrangementer i løbet af året. Vi forsøger at gøre dem unikke, så du hver gang vil mærke, at du bliver mødt med ny viden, nye områder eller nye virksomheder.

Temaerne vil variere så tilmeld dig endelig, hvis du ser noget, du synes er interessant – det er ikke sikkert, det kommer igen. 

Kalender: 

 • Karrierecafé: Sådan finder du et relevant studiejob

  Hvor: Odense, Biblioteket

  Hvornår: 27.september   kl. 13:00 - 15:00

  Sprog: Dansk

  Du hører det ofte - fra alle leder og kanter: Det er vigtigt at have et relevant studiejob! Til denne Karrierecafé får du en introduktion til, hvor du finder de relevante studiejobs.

 • It's a match - matchmaking ml. studerende og startups

  Hvor: Odense, Campus

  Hvornår: 28.september   kl. 13:30 - 17:00

  Sprog: Dansk,English

  Vidste du, at din erhvervserfaring kan komme fra at arbejde i en startup virksomhed? Til It's a Match har du mulighed for at komme i kontakt med forretningsudviklere og kontaktpersoner fra startup miljøerne på UCL og SDU.

 • Business Lunch

  Hvor: Kolding, Campus

  Hvornår: 03.oktober   kl. 09:00 - 12:00

  Sprog: Dansk,English

  Kom til Business Lunch i Kolding og mød virksomheder, der søger studerende til projekter, praktikker og studiejobs / Join Business Lunch in Kolding and meet companies who are looking for students for projects, internships and student jobs.

 • Sådan skriver du en god ansøgning og et godt CV

  Hvornår: 05.oktober   kl. 10:00 - 11:00

  Sprog: Dansk

  Vil du lære at skrive CV og ansøgninger, der får dig til jobsamtale – eller giver dig adgang til en spændende praktik? Så er dette webinar noget for dig. Få konkrete råd til at forbedre dit CV og din ansøgning – og undgå de typiske begynderfejl.

 • Be first in line for student jobs and internships

  Hvornår: 10.oktober   kl. 10:00 - 11:00

  Sprog: English

  Do you want to avoid being left behind for the student jobs and internships you're applying for? Join this webinar and learn where to find student jobs and how to target your CV. This will make sure that you land the best student job. 

 • Akademisk Karrieremesse / Academic Career Fair

  Hvor: Odense, Campus

  Hvornår: 13.oktober   kl. 10:00 - 12:30

  Sprog: Dansk,English

  Karrieremesse for studerende, der er interesseret i studiejob, projektforløb og på at blive klogere på hvad, der sker i virksomhederne. På campustorvet kan du møde mere 30 virksomehder og organisationer til en uformel snak.

 • Land et relevant studiejob

  Hvornår: 24.oktober   kl. 10:30 - 12:00

  Sprog: Dansk

  Kunne du godt tænke dig at tjene de ekstra penge ved siden af SU’en på noget, der faktisk også er studierelevant? Så tag med til dette webinar, hvor du får gode råd til, hvordan du finder og søger relevante studiejobs.

 • En konsulentkarriere - er det noget for dig?

  Hvornår: 07.november   kl. 13:00 - 15:00

  Sprog: Dansk

  Bliv klogere på, hvad en konsulentkarriere kræver, og om det er noget for dig, til denne online paneldebat. Panelet består af 4 konsulenter, som fortæller om hver deres måde at være konsulent på - og som er klar til at diskutere dine spørgsmål.

 • Student Collaboration Day

  Hvor: Sønderborg

  Hvornår: 07.november   kl. 15:00 - 17:00

  Sprog: Dansk,English

  Mød 50 virksomheder i Sønderborg, der søger studerende til projekter, praktikker og studiejobs / Join Student Collaboration Day in Sønderborg and meet companies looking for students for projects, internships and student jobs.

 • Sådan bruger du AI i din jobsøgning

  Hvornår: 09.november   kl. 13:30 - 15:00

  Sprog: Dansk

  Det kan være fristende at få hjælp af chatGPT til at skrive ansøgninger - men måske har du også nogle betænkeligheder ved det? I dette webinar får du en introduktion til, hvordan du bruger AI-værktøjer bedst muligt i din jobsøgning.

SDU RIO Syddansk Universitet

 • Campusvej 55
 • Odense M - DK-5230

Sidst opdateret: 20.07.2022