Se oversigt og datoer for eksaminer på dit studie her.
Eksamensdatoer, perioder m.m. er med forbehold for ændringer.
Eksamener:
Ordinær eksamen V24/25 (1. kvartal)
Ordinær eksamen V24/25 (2. kvartal)
Reeksamener:
Eksamenstilmelding sker automatisk på baggrund af undervisningstilmelding.
Selvbetjeningen er åben for undervisningstilmelding i følgende perioder:
- Tilmelding til forårssemesteret : 20. - 30. november
- Tilmelding til efterårssemester: 20. - 30. maj
Reeksamenerne er placeret således:
- Ordinær eksamen i november -> reeksamen finder sted i januar
- Ordinær eksamen i januar -> reeksamen finder sted i april
- Ordinær eksamen i april -> reeksamen finder sted i juni
- Ordinær eksamen i juni -> reeksamen finder sted i august
Selvbetjeningen er åbne for tilmelding i følgende perioder
- Kommer senere
Alle skriftlige opgaver såsom rapporter, projektopgaver mv. skal afleveres elektronisk i pdf-format i Digital Eksamen. Du kan læse mere om Digital Eksamen her.
Systemet gemmer altid den senest uploadede opgave. Alle sider i din opgave skal være forsynet med sidetal, kursustitel og eksamensnummer (eller fulde navn og fødselsdato (ddmmyy).
Hvis den skriftlige opgave ikke efterfølges af en mundtlig præsentation, skal du dog bruge dit eksamensnummer som identifikation på din opgave.
Hvilken identifikationsform du skal bruge ved eksamen vil fremgå af eksamensbestemmelserne i fagets fagbeskrivelse.
Alle skriftlige opgaver skal afleveres inden for fristerne. Aflevere du ikke indenfor afleveringsfristen vil du blive registeret som ”udeblevet” fra eksamen og du vil have brugt et prøveforsøg.
Hvis du har problemer med at uploade din besvarelse, skal du kontakte studiesekretariatet eller IT-service straks og inden afleveringsfristen.
Et gruppemedlem opretter gruppen i Digital Eksamen. De øvrige gruppemedlemmer skal acceptere gruppeinvitationen.
Oprettelse og accept af invitationen skal ske inden afleveringsfristen. Bemærk, at hvis du ikke accepterer gruppeinvitationen inden afleveringsfristen, kan det koste dig et prøveforsøg, og du vil blive markeret som ”udeblevet” fra eksamen.
Der skal blot afleveres én opgave per gruppe oprettet i Digital Eksamen. Husk at angive alle studerende i gruppen på opgave (enten navn eller eksamensnummer).
Opgavens omfang vil fremgå af fagbeskrivelsen og være angivet som ”normalsider”. En normal side består af 2.400 tegn (symboler og mellemrum).
Tegn defineres som enhver typografisk enhed, dvs. ikke kun bogstaver og tal, men også tegnsætningstegn og mellemrum. Fodnoter tælles som ét tegn. Forsiden, indholdsfortegnelsen, referencelisten, oversigten, tabellerne og illustrationerne skal ikke inkluderes i antal tegn.
Omfanget af en opgave kan variere +/- 10% i forhold til det faste antal normale sider.
Ikke-skriftligt materiale som film, videoer, fotos mv. kan indgå som litteratur i forbindelse med skriftlige opgaver. Materialets omfang skal aftales med og godkendes af underviser eller vejleder. Film og video vil blive angivet som et minut svarende til en normal side.
Det er op til den fagansvarlige at beslutte, om de studerende selv må danne grupper, eller om fagansvarlige selv opdeler de studerende i grupper.
En studerende kan søge om tilladelse til at skrive en gruppeopgave individuelt, hvis den studerende ikke kan deltage i gruppearbejde på grund af usædvanlige forhold. Det er studienævnet, der kan give dispensation til individuelle eksamener.
Hvis den skriftlige eksamen ikke efterfølges af en individuel mundtlig prøve, skal den enkelte studerendes bidrag til opgaven kunne vurderes individuelt. Derfor skal det af opgaven fremgå hvilken studerende, der har været ansvarlig for hvilke afsnit. Dette skal sikre, at bedømmelsen foretages individuelt. Indledning, diskussion og konklusion kan dog skrives i fællesskab. Når et mundtligt forsvar er en del af eksamen, er det ikke nødvendigt at opdele besvarelsen efter individuelt bidrag.