Skip to main content

Stephanie - IVK'er i tæt samarbejde med erhvervslivet

Stephanie Abi Khalil

Bachelor i  International Virksomhedskommunikation fra SDU Slagelse i 2012

Kandidat i Cand.ling.merc. i International Virksomhedskommunikation, Engelsk og Interkulturelle Markedsstudier fra Copenhagen Business School i 2014

Arbejder nu som Marketingskonsulent i Erhvervshus Sjælland

Hvad husker du bedst fra din studietid på SDU Slagelse?

Jeg har så mange gode minder fra SDU Slagelse, særligt et fedt socialt studieliv på en ”mindre” campus, som gjorde både det sociale og sammenholdet på tværs af studieretninger endnu bedre. Jeg husker gode fester, fantastiske fredage i Kutteren og at være faglig vejleder. Det var en fantastisk oplevelse at planlægge en rustur og stå for at introducere nye studerende til det fede miljø der er på campus. For ikke at forglemme det gode læringsmiljø med utrolig dygtige undervisere, som virkelig forstår at lære fra sig.

Jeg havde merit fra Markedsføringsøkonomuddannelsen og husker derfor at have VIRKELIG travlt i perioder, fordi jeg tog fag med både 1. års og 2. års for at færdiggøre bacheloren på 2 år. Og der hjalp det mig helt enormt at have en fantastisk studiegruppe. 

Det var virkelig en fantastisk tid 😊

Hvordan er det gået dig, siden du forlod SDU Slagelse?

Jeg valgte at læse videre på CBS til cand.ling.merc. som er en direkte overbygning. Det var en kæmpe omvæltning at gå fra en supersocial og hyggelig campus til at være blot et ansigt i mængden. På kandidaten valgte jeg at tage et semester i Paris, hvor jeg satte fokus på at få tillært mig en masse ny viden indenfor sociale medier og digital markedsføring. På det tidspunkt var der ikke en særskilt uddannelse i Danmark indenfor netop det felt. Mit udenlandsophold og den nye viden indenfor sociale medier formede min karriere i en retning, som jeg ikke havde forestillet mig da jeg startede min bachelor – men som jeg blev rigtig glad for.

Da jeg blev færdiguddannet, var jeg ledig i 1,5 år og det slog mig hårdt, men jeg brugte tiden på at være i forskellige praktikforløb og det var et godt afsæt for min videre karriere.

I dag har jeg æren af at beskæftige mig med forskellige former og opgaver indenfor markedsføring. Bl.a. som koordinator og markedsføringsansvarlig for brandingen af bl.a. vores startup miljøer og iværksætterrettet tilbud. Jeg brænder særligt for at oversætte politiske agendaer og projektansøgninger til noget markedsføring, som faktisk giver mening for målgruppen. Og det er virkelig fedt at være en del af en arbejdsplads, som skaber værdi for små og mellemstore virksomheder og hjælper med at skabe arbejdspladser, eksport og øget omsætning i Region Sjælland.

Har du et godt råd til de studerende på SDU Slagelse?

Find dig en solid studiegruppe, som kan være dit anker i dit studieliv – både nogle mennesker, som er fagligt stærke og som udfordrer dig, men som du også kan godt med socialt. En god studiegruppe er virkelig alfa omega.

Involvér dig! Der er rigtig mange om buddet ude i den virkelige verden og arbejdsmarkedet sætter stor pris på nyuddannet, som har involveret sig i f.eks. frivilligt arbejde, studiemiljøet og i det hele taget forstår at anvende deres teorier i praksis. Så involvér dig, tag imod alle de muligheder der er på studiet som f.eks. samarbejder med virksomheder. Det gør at du står stærkere når du kommer ud på den anden side. 

Er der andet, som du vil dele med studerende på SDU Slagelse?

Verden står fuldstændig åben. Så lås dig ikke fast i, hvilke fag du har haft, men kig bredere efter hvad du interesserer dig for, når du skal læse videre eller vælge at søge et job. Brug tiden som studerende fornuftigt, det er en investering i dig selv, men husk også at nyde den tid - for den virkelig verden er meget hårdere end en all-nigth’er inden eksamen. 

Sidst opdateret: 30.08.2023