Skip to main content
Erhvervskandidat i Software Engineering

David - virksomhedspraktik gav job og karriere

David Hindberg

Bachelor i (International Virksomhedskommunikation – Engelsk og International Marketing) fra SDU Slagelse i 2017
Kandidat i International Business Communication – Intercultural Marketing fra Copenhagen Business School i 2019

Arbejder nu som Erhvervskonsulent og Kommunikationsansvarlig i Kalundborgegnens Erhvervsråd

Hvad husker du bedst fra din studietid på SDU Slagelse?
Der er ikke ét øjeblik, som jeg husker bedst, frem for andre. Det er en samlet oplevelse af hygge, faglighed, venskab, sammenhold og en verden af muligheder.

Hvordan er det gået dig, siden du forlod SDU Slagelse? 
Tog min kandidat på CBS, hvor jeg valgte at komme i praktik i forbindelse med mit tredje semester. Jeg kom til Kalundborgegnens Erhvervsråd og faldt så meget til, at jeg blev fastansat efter endt studietid, som erhvervskonsulent.

Det var en fantastisk oplevelse at komme ud på arbejdsmarkedet, imens jeg studerede, og opleve på egen krop sammenhængen mellem teori og praksis.

Har du et godt råd til de studerende på SDU Slagelse?
Du er guld værd for en virksomhed – virksomheden ved det bare ikke nødvendigvis endnu. Følg med i undervisningen, og forsøg at forstå, at de modeller og teorier, som du støder på nu, kan du helt konkret bruge i dit arbejdsliv i mange år efter studiet. Brug din viden!

 Er der andet, som du vil dele med studerende på SDU Slagelse?
Virksomheder er ikke så vanvittigt interesseret i dit karaktergennemsnit, de er mere interesseret i hvad du bringer ind i jobbet. Tag i praktik, få et studiejob, arbejd frivilligt, deltag i kurser, deltag i sociale arrangementer.

Når du kommer ud på den anden side, så er det alt sammen gode erfaringer at tage med dig og et godt solidt netværk, kan hjælpe dig med at lande det første job.

Sidst opdateret: 30.08.2023