Skip to main content

Studieliv i Esbjerg

Se også SDU Esbjergs fysiske faciliteter.

Esbjerg er præget af offshore-industri og ambitiøse projekter inden for vedvarende energi.

10 minutters cykletur fra byens centrum ligger SDU Esbjerg. Bygningerne byder på højt specialiserede forskningsmiljøer, inspirerende samlingssteder og gode rammer for undervisningen. SDU Esbjerg har omkring 900 studerende og 120 medarbejdere, og universitetet indgår i et tæt samspil med det lokale erhvervsliv. På SDU Esbjerg finder du spændende, internationale uddannelser i et udfordrende og professionelt miljø - alle målrettet det internationale jobmarked. En tredjedel af vores studerende er fra udlandet, så du bliver en del af et internationalt netværk fra dag ét.

Der findes en række uddannelsesinstitutioner med andre studerende som dig i Esbjerg, fx Aalborg Universitet Esbjerg og UC SYD. Du kan læse mere om studielivet på Study in Esbjerg, som er en portal for alle byens studerende.

Åbne døre og let adgang til hjælp

På SDU Esbjerg gør vi meget for at du føler dig godt tilpas som studerende. Vi har tæt kontakt til hver enkelt studerende, og underviserne har i høj grad en åben-dør-politik. Det betyder, at det hurtigt bliver naturligt at henvende sig til underviseren, hvis du har problemer. Henvendelsen kan ske enten i forbindelse med undervisningen eller på andre tidspunkter på campus og på e-mail.

Mange studieboliger

Det er let at få tag over hovedet i Esbjerg. Hvis du, imod forventning, ikke selv har fundet en bolig 10 dage inden studiestart, så garanterer Esbjerg Kommune dig en bolig, så du får ro på din opstart i Esbjerg. Hos Study in Esbjerg finder du mange oplysninger som viser dig vej til en bolig i Esbjerg. Hvis du har lav indkomst og bor i lejelejlighed, kan du søge boligstøtte.

Dimission

Klik her

Sidst opdateret: 02.05.2023