Skip to main content

Dimission

For at fejre erhvervelsen af enten en bachelor- eller kandidatgrad, afholder SDU en dimission for alle studerende, der i løbet af det seneste år har gennemført en uddannelse ved SDU.

Du kan på denne side finde mere information om hvornår der afholdes dimission for din uddannelse samt hvornår og hvordan du kan tilmelde dig.

Programmet for dimissionen vil blive offentliggjort på denne side når det er endeligt udarbejdet.

Bemærk at der ikke udleveres fysiske eksamensbeviser ved dimissionen, idet alle eksamensbeviser udstedes digitalt. Læs mere om digitale eksamensbeviser.

Næste dimission

Næste dimission for de juridiske uddannelser afholdes d. 30. juni 2022 kl. 14.00.

Tilmelding til dimission

Tilmelding til dimission sker via tilmeldingslink på denne side.

Tilmelding til dimission.

Det er muligt at tilmelde sig frem til og med d. 15. juni, midnat. 

 

Du skal have gennemført din uddannelse

For at kunne deltage i dimission skal du have gennemført din uddannelse siden den seneste afholdte dimission, eller forvente at gennemføre inden dimissionen afholdes. Dvs. at du kan godt deltage hvis du mangler resultat på en prøve du har deltaget i.

Du kan ikke deltage i dimission hvis du mangler resultat på en prøve du er udeblevet fra, eller hvis der er fag du ikke har bestået.


Spørgsmål

Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte Studieadministrationen på dimission@sam.sdu.dk eller 65 50 22 90 mellem 10-14 for information vedrørende din dimission.

Sidst opdateret: 26.08.2021