Skip to main content

Erhvervsøkonomi, HA - Kolding

Ophold i værtsvirksomheder

Information om fag og projekter tilknyttet værtsvirksomheder

Campus Kolding

Læser du, eller vil du gerne læse en HA i Entreprenørskab og Innovation (ENIN), eller kan du som virksomhed tænke dig at være værtsvirksomhed for en ENIN-studerende, så se nedenfor.

Fag, opgaver og projekter i relation til værtsvirksomheden

På ENIN-uddannelsen arbejder studerende med deres projekter i samspil med værtsvirksomheden. Fagene markeret med brunt I figuren nedenfor er de fag, hvor studerende skal skrive en projektopgave på baggrund af arbejdet i virksomheden. Opgaverne er obligatoriske, og den studerende bruger ca. 50 % af tiden i virksomheden på at udarbejde opgaverne.

Ud over de obligatoriske opgaver, vil den studerende også kunne varetage en række løse opgaver. Du kan finde en beskrivelse af fagene og de obligatoriske opgaver, men også eksempler på tidligere studerendes opgaveemner i folderen Obligatoriske rapporter og løse opgaver i værtsvirksomheden.

Få tilknyttet en studerende i erhvervsøkonomi (HA - ENIN) til virksomheden for en to-årig periode

I denne folder kan du læse om, hvad det vil sige for virksomheden at have en HA – ENIN’er tilknyttet. Hvad kan virksomheden bruge en studerende til? Hvad skal studerende bruge virksomheden til? Hvilke krav stilles der til værten og værtsvirksomheden? Hvad er det bedste match mellem virksomhed og studerende? Hvordan kommer man rent praktisk i gang som værtsvirksomhed?


Mere information og tilmelding som værtvirksomhed kan ske til:
Lone Toftild
Tlf. 6011 1392
Mail: lft@sdu.dk
 

Studienævn for Erhvervsøkonomi (Kolding) Syddansk Universitet

  • Universitetsparken 1
  • Kolding - DK-6000
  • Telefon: +45 6550 1406

Sidst opdateret: 21.02.2024