Skip to main content
Bachelor of Business Economics and Information Technology

Få afklaret den sidste tvivl!

Webinar d. 26. marts kl. 15.00-15.45 

 

Formålet med webinaret

Vi ønsker at give dig værktøjer, du kan bruge, når du skal træffe en beslutning om tilvalg/sidefag. Når du har deltaget i dette webinar, vil du vide, hvordan du kan komme videre ift. at træffe en beslutning, som er god for dig, så din tvivl om din beslutning bliver mindsket.

Indholdet i webinaret

Du vil få en indflyvning til tvivl som en menneskelig udfordring, samt en præsentation af en række redskaber, som du kan bruge, når du skal vælge tilvalg/sidefag. Webinaret henvender sig særligt til dig, der er i tvivl om, hvorvidt du træffer den rigtige beslutning om tilvalg/sidefag.

Der vil desuden være mulighed for at chatte med Joakim, som kan svare på mange spørgsmål om adgangskrav, ansøgningsprocedure og lignende.

Praktisk info

Vi vil rigtig gerne vide, hvor mange vi får besøg af, så meld dig til webinaret via dette link. Så vil du også få en påmindelse om webinaret dagen inden.

På dagen skal du logge ind i webinarrummet via dette linkDet er en god idé at logge sig ind i webinarrummet 5-10 minutter inden, så vi kan nå at hjælpe dig med IT-udfordringer osv. inden vi går i luften.

Bedste hilsner fra Mette og Joakim

Har du spørgsmål skriv dem til: vejledning@sdu.dk

Sidst opdateret: 18.09.2021