Skip to main content

Udlandsophold

Der er mange gode grunde til at tage en del af sin uddannelse i udlandet. Du bliver udfordret både fagligt og personligt, du kan specialisere dig i interessante fagområder, og arbejdsgivere vægter ofte udlandsophold som en vigtig kvalifikation i jobansøgninger.


Som biomedicinstuderende har du mulighed for at tage mange forskellige steder hen. Her er et udpluk af de udvekslingspartnere, som udbyder relevante kurser:

Universitetet ligger i Tysklands femtestørste by, Frankfurt am Main, og udbyder en lang række kurser inden for bl.a. genetik, neuroscience og cancerbiologi.

Læs mere

Universitet i det nordlige Belgien, som tilbyder et stort udvalg af kurser, der er relevante for kandidatstuderende på både BMB og Biomedicin.

Læs mere

Tag kurser inden for biomedicin og bioentreprenørskab på Karolinska Institutet i Stockholm. Kombiner kurser med forskningsprojekter på Sveriges mest velrenommerede forskningsinstitution på det sundhedsfaglige område.

Læs mere her

Stort universitet i Rom, hvor du kan studere molekylær biologi og genetik.

Læs mere her.

Smukt beliggende i det nordvestlige Finland i bunden af Den Botniske Bugt. Studer  bl.a. genetik, biokemi, molekylær biologi eller molekylær medicin.

Læs mere her.

Studer Neuroscience i Trieste ved Adriaterhavet på grænsen til Slovenien og Kroatien.

Læs mere her

Verdens nordligste universitet, beliggende 350 nord for den nordlige polarcirklen, udbyder både norsk- og engelsksprogede kurser inden for biomedicin og bioteknologi.

Læs mere

Tag kurser inden for blandt andet immunologi, genetik og cancer  på Skandinaviens ældste universitet lidt nord for Stockholm.

Læs mere her

I det nordlige Italien, en halv times kørsel fra skisportsstedet i Bolzano, kan du tage kurser inden for biomedicin og biokemi.

Læs mere

Læs mere om udlandsophold på SDU Internationals sider

Har du spørgsmål?

Studievejlederne på Naturvidenskab er klar til at hjælpe dig med dine studierelaterede spørgsmål eller udfordringer.

Kontakt studievejlederne på Naturvidenskab

Sidst opdateret: 17.06.2024