Skip to main content

Trin 3. Det du kan

 

Dit bachelorsidefag består af 45 ECTS. Du vælger selv, om du vil fortsætte med yderligere 50-75 ECTS af sidefaget som en del af din kandidatuddannelse. Se dine muligheder i DIVA.

Din tid her på sidefaget kan variere mellem 45 og 120 ECTS. Alt efter dine valg undervejs.

Dit sidefag føjer altså en (større eller mindre) ekstra dimension til den faglige profil, som begyndte at tage form gennem dit central fag.

Dette sidefag alene, definerer altså ikke entydigt din karriereprofil. Studerende på samme sidefag vil have forskellige faglige udgangspunkter, fokus og interesser, og derfor trækker de det, de lærer, med sig i alle mulige retninger.

Studerende, som vælger at studere både bachelorsidefaget og kandidatsidefaget, får desuden faglig kompetence til at undervise i gymnasieskolen.

Herunder kan du se ”beskæftigelsesprofilen” fra sidefagets studieordning. Den kan give dig en ide om, hvilke elementer, du har mulighed for at tage med dig fra dette sidefag, og hvordan du kan bruge det i verden efterfølgende. Men husk: Dette er kun eksempler – mulighederne er uendeligt mange flere.


Dit valg af sidefag kan have indflydelse på, hvilke kandidatuddannelser, du kan søge ind på. Men typisk er der et stort overlap i de kandidatuddannelser, du har adgang til, uanset hvilket sidefag du har valgt. Du kan se hvordan dit valg af sidefag påvirker dine kandidatmuligheder i DIVA.


Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvad du kan eller vil?

➤ Kontakt Karrierevejledningen


Sidst opdateret: 13.11.2023