Skip to main content

Nyt SUND

Vi arbejder stadig på at gøre Nyt SUND helt klar til brug

Når undervisningen starter op i Nyt SUND den 28. august, bliver der fortsat arbejdet på at gøre bygningen helt klar til brug. Du kan derfor opleve, at alt ikke er fuldstændigt på plads ved studiestart.

Af Bente Kjær, 17-08-2023

Den 28. august 2023 starter undervisningen op i Nyt SUND, og den nye fakultetsbygning bliver for alvor taget i brug, når flere hundrede studerende indtager de mange nye faciliteter.

Frem mod studiestart og et stykke ind i det nye semester bliver der af den grund arbejdet på højtryk for at gøre huset klar til brug. I starten af semestret vil du derfor opleve, at nogle ting lige mangler det sidste for at være på plads, mens andre først når i mål i løbet af efteråret.

Det betyder blandt andet, at du vil møde håndværkere, som er ved at færdiggøre bygningen, ligesom du kan støde på byggematerialer eller kasser forskellige steder i huset. Det betyder også, at nogle faciliteter stadig mangler at blive fuldstændig klar.

I mellemtiden får vi den bedste start i bygningen ved at tage fælles hensyn, så vi allerede nu kan få glæde af de nye rammer.

Redaktionen afsluttet: 17.08.2023