Skip to main content

SDU og Nyt SUND set fra oven. Nyt SUND er bygningen i midten, som kobler sig til Nyt OUH nederst til højre i billedet. (Jesper Larsen)

Nyt SUND med kig mod Nyt OUH bagerst til venstre i billedet. (Vejdirektoratet)

Ét af i alt tre auditorier i Nyt SUND. Dette klassiske trappeauditorie med én stolerække på hvert niveau har plads til 228 personer + 2 handicappladser. Auditoriet befinder sig i ankomstområdet til Nyt SUND, som er der, hvor man bevæger sig fra det eksisterende SDU ind i det nye byggeri. (Bente Kjær)

Ét af i alt tre auditorier i Nyt SUND. Et trappeauditorie med to stolerækker på hvert niveau, således at den forreste række på hvert niveau kan vende rundt og udføre gruppearbejde med dem, der sidder på den bagerste række. Der er plads til 189 personer + 2 handicappladser. Auditoriet befinder sig i ankomstområdet til Nyt SUND, som er der, hvor man bevæger sig fra det eksisterende SDU ind i det nye byggeri. (Bente Kjær)

Her ses en del af ankomstområdet ved hovedindgangen til Nyt SUND. Bag muren bagerst i billedet findes Stenten i det eksisterende SDU, hvortil der bliver fri passage, når Nyt SUND bliver taget i brug. (Bente Kjær)

Her ses hovedindgangen til Nyt SUND. Vender man sig rundt 180 grader, kigger man ind på Stenten i det eksisterende SDU. Bevæger man sig til højre, finder man to af i alt tre auditorier i Nyt SUND. (Bente Kjær)

Her ses hovedstrøget i Nyt SUND, Aksen, som løber fra det eksisterende SDU i nord til Nyt OUH i syd. Her i billedet kigger man mod Nyt OUH. Til højre på Aksen finder man holdlokaler og grupperum. Til venstre findes studiezoner/celler og pauseområder med kig til naturen. (Bente Kjær)

Her ses hovedstrøget i Nyt SUND, Aksen, som løber fra det eksisterende SDU i nord til Nyt OUH i syd. I billedet her kigger man mod SDU. Til venstre finder man holdlokaler og grupperum. Til højre ses studiezoner/celler og pauseområder med kig til naturen. (Bente Kjær)

Her befinder man sig på Aksen med kig mod det eksisterende SDU, som kan anes gennem vinduet. (Bente Kjær)

Her befinder man sig på Aksen med kig mod Nyt OUH, som kan anes gennem vinduet i baggrunden af billedet. (Bente Kjær)

Fra øst mod vest løber der i Nyt SUND en række tværgange, som forbinder de nord-sydgående spor i bygningen. Længst mod vest finder man laboratoriearealer, mens undervisningsarealerne ligger længst mod øst. Her på billedet ses en tværgang med kig mod vest. I tværgangene er der mulighed for pause-, studie- og mødeaktivitet i en række rumlige lommer, hvor man har udsigt til den omgivende skov - og udgang til tagterraser. (Bente Kjær)

Når man har bevæget sig hele vejen ned gennem Nyt SUND via Aksen lander man i Koblingsbygningen, som er der, hvor SDU SUND kobler sig fysisk til Nyt OUH. På billedet her kigger man ind i bygningen fra indgangen. Går man op ad trappen til højre, bevæger man sig ind på Aksen mod SDU. Til venstre i billedet finder man Nyt OUH, som man på sigt ville kunne bevæge sig ind i direkte her fra Koblingsbygningen. (Bente Kjær)

På billedet her kigger man ud gennem indgangen til Koblingsbygningen, hvor man kan se Nyt OUH. (Bente Kjær)

Sidst opdateret: 17.04.2023