Skip to main content

Virksomhedsprojekt ved Eurofins

Om virksomheden

Eurofins Scientific er en international lifescience-virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Eurofins søger motiverede studerende, der synes, at det kunne være spændende at lave virksomhedsprojekt inden for enten miljø, fødevarer, farmaceutiske eller kosmetiske tests.

Virksomheden er også blandt verdensmarkedslederne inden for avanceret materiel videnskab samt services inden for genomics, forbrugerprodukter og kliniske test, hvorfor det også er muligt at skrive projekter inden for disse områder. Læs mere om de faglige områder, selskaber og lokationer på www.eurofins.dk.

Projektbeskrivelse

Eurofins vil i samarbejde med dig udforme en konkret projektbeskrivelse, der er relevant for både dig som studerende og Eurofins som virksomhed. Virksomheden vil planlægge et introduktionsforløb for dig, og fra første dag vil du blive tilknyttet en mentor, så du hurtigt bliver fortrolig med din nye rolle og dine nye opgaver. Virksomheden sikrer løbende fokus på dit potentiale og din udvikling. Du vil få indsigt i, hvordan en hverdag ser ud hos Eurofins samt adgang til en række data for herved at have mulighed for at få en unik dybdegående viden inden for dit specifikke fagområde.

Virksomheden er åben for både deltid- og fuldtidsprojekter og -samarbejder – både i forårssemestret og i efterårssemestret.

Hvis du har ønske om et større projekt, vil det være positivt, hvis du allerede nu nævner, om det eventuelt kan videreføres i et specialesamarbejde.

Praktisk

Afhængigt af, hvilket selskab og fagområde du vil arbejde under, kan du blive tilknyttet en af følgende lokationer:

  • Vejen
  • Glostrup
  • Rødovre
  • Galten
  • Aabybro

Sidst opdateret: 29.06.2022