Skip to main content
Arrangementer

Workshops og arrangementer

Hvert semester holder vi store og små gratis arrangementer for dig, der er studerende og alumne fra SDU. Tag et kig. Der er helt sikkert også noget for dig.

Se og tilmeld dig vores karrierearrangementer 

Nedenfor kan du se de arrangementer, vi har i kalenderen de næste måneder.  Hvis du ikke kan se nogle arrangementer, er det fordi vi ikke har flere dette semester. Vi kommer med nye arrangementer inden begyndelsen af hvert semester, så husk at komme tilbage og tilmelde dig.

Tryk på linket, log på med dit SDU-login og tilmeld dig - vi glæder os til at se dig!

 • Business Lunch

  Hvor: Kolding, Campus

  Hvornår: 03.oktober   kl. 09:00 - 12:00

  Sprog: Dansk,English

  Kom til Business Lunch i Kolding og mød virksomheder, der søger studerende til projekter, praktikker og studiejobs / Join Business Lunch in Kolding and meet companies who are looking for students for projects, internships and student jobs.

 • Sådan skriver du en god ansøgning og et godt CV

  Hvornår: 05.oktober   kl. 10:00 - 11:00

  Sprog: Dansk

  Vil du lære at skrive CV og ansøgninger, der får dig til jobsamtale – eller giver dig adgang til en spændende praktik? Så er dette webinar noget for dig. Få konkrete råd til at forbedre dit CV og din ansøgning – og undgå de typiske begynderfejl.

 • Be first in line for student jobs and internships

  Hvornår: 10.oktober   kl. 10:00 - 11:00

  Sprog: English

  Do you want to avoid being left behind for the student jobs and internships you're applying for? Join this webinar and learn where to find student jobs and how to target your CV. This will make sure that you land the best student job. 

 • Akademisk Karrieremesse / Academic Career Fair

  Hvor: Odense, Campus

  Hvornår: 13.oktober   kl. 10:00 - 12:30

  Sprog: Dansk,English

  Karrieremesse for studerende, der er interesseret i studiejob, projektforløb og på at blive klogere på hvad, der sker i virksomhederne. På campustorvet kan du møde mere 30 virksomehder og organisationer til en uformel snak.

 • Land et relevant studiejob

  Hvornår: 24.oktober   kl. 10:30 - 12:00

  Sprog: Dansk

  Kunne du godt tænke dig at tjene de ekstra penge ved siden af SU’en på noget, der faktisk også er studierelevant? Så tag med til dette webinar, hvor du får gode råd til, hvordan du finder og søger relevante studiejobs.

 • En konsulentkarriere - er det noget for dig?

  Hvornår: 07.november   kl. 13:00 - 15:00

  Sprog: Dansk

  Bliv klogere på, hvad en konsulentkarriere kræver, og om det er noget for dig, til denne online paneldebat. Panelet består af 4 konsulenter, som fortæller om hver deres måde at være konsulent på - og som er klar til at diskutere dine spørgsmål.

 • Student Collaboration Day

  Hvor: Sønderborg

  Hvornår: 07.november   kl. 15:00 - 17:00

  Sprog: Dansk,English

  Mød 50 virksomheder i Sønderborg, der søger studerende til projekter, praktikker og studiejobs / Join Student Collaboration Day in Sønderborg and meet companies looking for students for projects, internships and student jobs.

 • Sådan bruger du AI i din jobsøgning

  Hvornår: 09.november   kl. 13:30 - 15:00

  Sprog: Dansk

  Det kan være fristende at få hjælp af chatGPT til at skrive ansøgninger - men måske har du også nogle betænkeligheder ved det? I dette webinar får du en introduktion til, hvordan du bruger AI-værktøjer bedst muligt i din jobsøgning.

 • Karrieredagene

  Hvor: Odense, Campus

  Hvornår: 15.november   kl. 09:00 - 15:00

  Sprog: Dansk,English

  Der er mange veje ind i en virksomhed, så hvad enten du søger et job, praktik, studiejob, projektsamarbejde, graduateforløb eller bare inspiration, så har vi det hele samlet til dig på KarriereDagene.

 • Use LinkedIn and boost your chance of landing a job

  Hvornår: 21.november   kl. 10:00 - 11:30

  Sprog: English

  Are you linked in yet? LinkedIn is the multi-tool for you, who wants to create meaningful connections and exciting job opportunities to further your career. At this webinar you will learn more about how to master the many possibilities of LinkedIn.

 • LinkedIn – hvorfor og hvordan du skal bruge det

  Hvornår: 23.november   kl. 11:15 - 12:30

  Sprog: Dansk

  Er du på LinkedIn? Hvis ikke, så tag og kom det! En god LinkedIn-profil og smart brug af LinkedIns mange funktioner booster karrieren og jobsøgningen. Lær mere om LinkedIn og hvordan du bruger de mange funktioner optimalt til dette webinar.

 • Vil du have job i en styrelse?

  Hvor: Odense, Campus

  Hvornår: 29.november   kl. 14:00 - 16:30

  Sprog: Dansk

  Kom til jobdating og mød forskellige styrelser, som alle har behov for at ansætte højtuddannede.

 • Få styr på dine kompetencer og find retning for din studietid

  Hvornår: 05.december   kl. 10:00 - 11:00

  Sprog: Dansk

  Kan du også komme i tvivl om, hvad du skal svare, når du bliver spurgt om, hvad du kan med din uddannelse? Det er naturligt at være i tvivl om sine kompetencer eller have svært ved at sætte ord på dem. Det får du hjælp til i dette webinar.

 • How to write a great application and resume

  Hvornår: 12.december   kl. 10:00 - 11:00

  Sprog: English

  Do you want to know how to write applications and resumes to get you the dream job or internship? Then this webinar is for you. Get explicit advice on how to improve your application and resume – and how to avoid beginner’s mistakes.

Sidst opdateret: 06.07.2023