Skip to main content

Eksamensregler og gode råd

Brugen af generativ kunstig intelligens (generativ AI) på ingeniøruddannelserne

Digitale værktøjer og tjenester som baserer sig på generativ kunstig intelligens (generativ AI), f.eks. ChatGPT, kan være en anvendelig ressource for dig som studerende på Det Tekniske Fakultet. Læs de grundlæggende retningslinjer for, hvordan du kan anvende generativ AI på ingeniøruddannelserne.

Procedure for tilmelding til reeksamen

Du skal tilmelde dig til reeksamen via studenterselvbetjeningen, sso.sdu.dk i tilmeldingsperioden 

  • den 1.-20. januar for reeksamen i vintereksamensperioden (=februar)
  • den 1.-20. juni for reeksamen i sommereksamensperioden (=august).

Du kan tilmelde dig reeksamen, når du er tilmeldt undervisning og den ordinære eksamen i faget i samme termin, og det anbefales, at du tilmelder dig til reeksamen i alle fag, da eftertilmelding ikke kan garanteres.

Du kan tilmelde dig reeksamen, selv om du ikke har fået et resultat fra den ordinære eksamen endnu. Hvis du har tilmeldt dig reeksamen, men består den ordinære eksamen i faget, vil universitetet annullere din tilmelding til reeksamen. 

Tilmelding til reeksamen er bindende, og du kan kun blive afmeldt reeksamen, hvis Studienævnet godkender din dispensationsansøgning herom.

Eksamensregler

Når du er studerende på SDU, er du forpligtet til at holde dig orienteret om eksamensreglerne samt rammer og procedurer for dine eksamener. Vi anbefaler, at du sætter dig ind i dette i god tid inden eksamen, herunder hvad du gør, hvis du bliver syg til eksamen.

Tekniske vejledninger til online eksamen

Tekniske vejledninger til online eksamen finder du her.

Eksamensplan

Læs mere her

Syg til eksamen?

SDU har regler for, hvad du skal gøre.

Læs mere

Eksamenssnyd

Du snyder dig selv, hvis du snyder til eksamen. La' vær.

Læs mere

Sidst opdateret: 08.09.2022