Skip to main content

 

Din studiestartskalender

Vi elsker forkortelser! I daglig tale siger vi NAT i stedet for Naturvidenskab. Derfor hedder alle studiestartsarrangementer, der er arrangeret af de naturvidenskabelige tutorer, noget med NAT. Læs mere om de enkelte arrangementer under hvert punkt.

Studievejlederne på Naturvidenskab inviterer dig til et online møde via Zoom, hvor du får mulighed for at hilse på dine studievejledere og møde dine kommende studiekammerater.

Du får mere information og mødelink via Studieklubben i itslearning.

Institut for Matematik og Datalogi tilbyder alle nye studerende på fakultetet et kort forberedende/genopfriskende kursus i Matematik på gymnasieniveau, hvor udvalgte elementer fra Matematik A vil blive gennemgået.

Undervisningen foregår de sidste to weekender i august (20.-21. og 27.-28. august) på SDU Odense, hvor der vil være undervising og opgaveregning/-gennemgang.

Vi vil tilstræbe at livestreame/optage dele af undervisningen. Dermed har du som udgangspunkt mulighed for at deltage i dele af kurset uden at møde fysisk op, og 24. august holder vi en online spørgetime med mulighed for at få afklaret spørgsmål. Det er dog vores erfaring, at man får klart mest ud af at deltage i kurset ved fysisk fremmøde.

Tilmeld dig senest 18. august

Angiv din SDU-mail, når du tilmelder dig.

Vi glæder os til at se dig i auditorium U45 til studiestartens introdag, fredag 26. august 2022. Dagen byder på en masse sociale og faglige aktiviteter.

Arrangeres af Det Naturvidenskabelige Fakultet og de naturvidenskabelige tutorer.

Se introprogram

Du lærer dine medstuderende og SDU’s mange m2 endnu bedre at kende. SDU’s campusområde er dobbelt så stort som Monaco, og faktisk har vi stadig ikke fundet blåt hold fra sidste år. Ekstra point til det hold, som finder dem …

Tilmeld dig nu

Arrangeres af Det Naturvidenskabelige Fakultet og de naturvidenskabelige tutorer.

Semesterstartsfesten på SDU er den største semesterstartsfest i hele Danmark, med godt 5.000 deltagende studerende hvert år. Festen er en tilbagevendende udendørs begivenhed, der bliver afholdt med et festival-setup hvert år.

Tilmeld dig nu

Arrangeres af foreningen Syddanske Studerende.

Generator er Odenses studiestartsfestival for alle byens studerende.

Arrangeres af foreningen We Celebrate Odense, som er stiftet af Studenterhus Odense, Warehouse Festival, Musikhuset Posten og Ungdomshuset.

Læs mere på generatorfestival.dk

Arrangeres af de naturvidenskabelige tutorer.

Studiestartsmessen giver dig mulighed for at lære universitetet og Odense som studieby rigtig godt at kende.

På messen kan du møde både organisationer, som hører til på SDU, og som kan fortælle dig, hvordan du får mest muligt ud af din studietid, samt odenseanske virksomheder, der kan fortælle dig, hvordan du får mest muligt ud af din fritid.

Messen bliver afholdt 20.-22. september 2022 ved Den Gamle Fredagsbar, alle dage i tidsrummet 10-15.

Læs mere om Student Fair 2022 på Facebook

Arrangeres af foreningen Syddanske Studerende.

Vi afslører ikke så meget om årets NAT-tur endnu. Men det er selvfølgelig noget med masser af hygge med dine nye studiekammerater. NAT-turen, som er vores udgave af en rustur, er alkoholfri.

Tilmeld dig nu

Arrangeres af Det Naturvidenskabelige Fakultet og de naturvidenskabelige tutorer.


Du får besøg af dine medstuderende og tutorer fra Naturvidenskab – og du besøger dem. Du ved det allerede nu, så du kan rydde lidt op ...

Arrangeres af de naturvidenskabelige tutorer.

SDU fejrer hvert år sin grundlæggelse ved den traditionsrige årsfest, der foregår den sidste fredag i oktober.

Læs mere om årsfesten på www.sdu.dk

Du møder dine medstuderende fra de naturvidenskabelige uddannelser, og de møder dig. En NAT-Fest har altid episoder, som der bliver talt om resten af studietiden … Så vær der!

Arrangeres af de naturvidenskabelige tutorer.