Skip to main content

 

Din studiestartskalender 

Studievejlederne på Naturvidenskab inviterer dig til et online møde via Zoom, hvor du får mulighed for at hilse på dine studievejledere og møde dine kommende studiekammerater.

Du får mere information og mødelink via Studieklubben i itslearning.

Institut for Matematik og Datalogi tilbyder alle nye studerende på fakultetet et kort forberedende/genopfriskende kursus i Matematik på gymnasieniveau, hvor udvalgte elementer fra Matematik A vil blive gennemgået.

Undervisningen foregår de sidste to weekender i august (19.-20. og 26.-27. august) på SDU Odense, hvor der vil være undervisning og opgaveregning/-gennemgang.

Vi vil tilstræbe at livestreame/optage dele af undervisningen så du som udgangspunkt kan deltage i dele af kurset uden at møde fysisk op. Det er dog vores erfaring at man får klart mest ud af at deltage i kurset ved fysisk fremmøde. 

Angiv din SDU-mail, når du tilmelder dig.

Læs mere om kurset og tilmeld dig

Vi glæder os til at se dig til studiestartens introdag, 29. august 2023. Dagen byder på en masse sociale aktiviteter.

Arrangeres af Det Naturvidenskabelige Fakultet og NAT Studiestartsforening.

Læs mere i introprogrammet

Semesterstartsfesten på SDU er den største semesterstartsfest i hele Danmark, med godt 5.000 deltagende studerende hvert år. Festen er en tilbagevendende udendørs begivenhed, der bliver afholdt med et festival-setup hvert år. 

Arrangeres af foreningen Syddanske Studerende.

Læs mere om Semesterstartsfesten og tilmeld dig

Du lærer dine medstuderende og SDU’s mange m2 endnu bedre at kende. SDU’s campusområde er dobbelt så stort som Monaco, og faktisk har vi stadig ikke fundet blåt hold fra sidste år. Ekstra point til det hold, som finder dem … 

Arrangeres af Det Naturvidenskabelige Fakultet og NAT Studiestartsforening.

Arrangeres af NAT Studiestartsforening.

Vi afslører ikke så meget om Hyggeturen endnu. Men det er selvfølgelig noget med masser af hygge med dine nye studiekammerater. Hyggeturen, som er vores udgave af en rustur, er alkoholfri.

Arrangeres af NAT Studiestartsforening.

Du får besøg af dine medstuderende og tutorer – og du besøger dem. Du ved det allerede nu, så du kan nå at rydde lidt op ...

Arrangeres af NAT Studiestartsforening.

NAT Studiestartsforening inviterer alle nye studerende ned på Viggos, hvor de der har lyst, kan drikke en Dato med tutorerne.

Der er selvfølgelig også plads til dem der kommer ned for at heppe, drikke en sodavand eller være med til at hygge.

Arrangeres af NAT Studiestartsforening.

SDU fejrer hvert år sin grundlæggelse ved den traditionsrige årsfest, der foregår den sidste fredag i oktober.

Der er ingen fysisk undervisning på campus denne dag.

Læs mere om årsfesten

Du møder dine medstuderende fra de naturvidenskabelige uddannelser, og de møder dig. En rusfest har altid episoder, som der bliver talt om resten af studietiden … Så vær der!

Arrangeres af NAT Studiestartsforening.