Skip to main content

Dimission

dimission

For at fejre erhvervelsen af enten en bachelor- eller kandidatgrad, afholder SDU en dimission for alle studerende, der i løbet af det seneste år har gennemført en uddannelse ved SDU.

Du kan på denne side finde mere information om hvornår der afholdes dimission for din uddannelse samt hvornår og hvordan du kan tilmelde dig.

Programmet for dimissionen vil blive offentliggjort på denne side når det er endeligt udarbejdet.

Bemærk at der ikke udleveres fysiske eksamensbeviser ved dimissionen, idet alle eksamensbeviser udstedes digitalt. Læs mere om digitale eksamensbeviser.

Næste dimission

Vi har fornøjelsen at invitere til dimission for Erhvervsøkonomi HA for 2021 dimittender. Dimissionen er vores mulighed for at ønske dig tillykke med færdiggørelsen af dine studier og din mulighed for at fejre det med dine medstuderende.

Dimissionen finder sted: 1. juli 2021 fra kl. 10-11 i U45.

Grundet Corona-restriktioner er det desværre ikke muligt for den enkelte studerende at invitere gæster med, så dimissionen er udelukkende for studerende.

Du kan tilmelde dig dimissionen på dette link.

 

Tilmelding til dimission

Tilmelding til dimission sker via tilmeldingslinket til højre.

Du skal angive fulde navn samt en mailadresse vi må kontakte dig på.

Du skal have gennemført din uddannelse

For at kunne deltage i dimission skal du have gennemført din uddannelse siden den seneste afholdte dimission, eller forvente at gennemføre inden dimissionen afholdes. Dvs. at du kan godt deltage hvis du mangler resultat på en prøve du har deltaget i.

Du kan ikke deltage i dimission hvis du mangler resultat på en prøve du er udeblevet fra, eller hvis der er fag du ikke har bestået.


Spørgsmål

Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte Studiekontakten på studiekontakten@sam.sdu.dk eller 65 50 22 90 mellem 10-14 for information vedrørende din dimission.

Tilmelding til dimission

Dimissionen finder sted torsdag den 1. juli kl. 10-11 i U45.

Tilmeld dig her

Sidst opdateret: 26.08.2021