Skip to main content

 

Din studiestartskalender 

Institut for Matematik og Datalogi tilbyder alle nye studerende på fakultetet et kort forberedende/genopfriskende kursus i matematik på gymnasieniveau, hvor udvalgte elementer fra Matematik A vil blive gennemgået. Det er gratis at deltage i kurset, og der er ingen eksamen eller prøver.

Undervisningen foregår de sidste to weekender i august (17.-18. og 24.-25. august) på SDU Odense, hvor der vil være undervisning og opgaveregning/-gennemgang.

Undervisningen bliver streamet live via Zoom, så du kan deltage i kurset kurset uden at møde fysisk op. Dele af kurset vil blive optaget, så du kan se det on-demand. Det er dog vores erfaring at man får klart mest ud af at deltage i kurset ved fysisk fremmøde. 

Læs mere om kurset og tilmeld dig

Vi glæder os til at se dig til studiestartens introdag, 26. august 2024. Dagen byder på en masse sociale aktiviteter.

Arrangeres af Det Naturvidenskabelige Fakultet og NAT Studiestartsforening.

Læs mere i introprogrammet

Gåder, hygge, tur og fest i ét.

Dette er et dagsarrangement der byder på lidt af hvert. I løbet af dagen er I på løb rundt på SDU, så I lærer vejene rundt og hvor ting er – med sjove lege og spændende ledetråde til at løse det store mysterium i slutningen. Når vi har løst mysteriet, forsætter hyggen med aftensmad og en fest hvor man fortsat kan hygge sig og lære hinanden endnu mere at kende.

Arrangeres af NAT Studiestartsforening.

Pubcrawl er et arrangement hvor tutorerne tager jer med rundt til 4-5 forskellige barer/klubber i Odense så I kan opleve nogle af de bedste steder at gå i byen og have en fest sammen med jeres medstuderende.

Arrangeres af NAT Studiestartsforening.

Semesterstartsfesten på SDU er den største semesterstartsfest i hele Danmark, med tusindvis af deltagende studerende hvert år. Festen er en tilbagevendende udendørs begivenhed, der bliver afholdt med et festival-setup hvert år. 

Arrangeres af foreningen Syddanske Studerende.

Læs mere om Semesterstartsfesten på Facebook

Tour de Chambre, også kendt som TDC, er din mulighed for at vise dine medstuderende fra dit stamhold hvor du bor, og komme rundt til dine medstuderende under en festlig stemning med drikkelse, lege og hygge. Dagen afsluttes sammen med de andre stamhold på en af Odenses barer eller klubber, hvor festen kan foresætte.

Arrangeres af NAT Studiestartsforening.

O-løb er meget mere end hvad det lyder af.

Det er et hyggeligt arrangement hvor tutorerne guider dig og dine medstuderende lidt rundt i Odense, så I kan opleve nogle af de forskellige steder hvor I formentlig kommer til at bruge flere gode stunder. Arrangementet byder på sjove lege og en mulighed for at lære studerende fra de andre studieretninger at kende.

Arrangeres af NAT Studiestartsforening.

Hvis du ikke allerede kender Viggos, er dette muligheden for at få skudt det i gang sammen med dine nye studiekammerater. Her kan du drikke en DATO i enten øl, cider eller begge dele, hygge dig med at spille spil ,eller bare sidde og nyde selskabet.

Arrangeres af NAT Studiestartsforening.

SDU fejrer hvert år sin grundlæggelse ved den traditionsrige årsfest, der foregår den sidste fredag i oktober.

Der er ingen fysisk undervisning på campus denne dag.

Læs mere om årsfesten

Den sidste fest inden tutorerne slipper dig og dine medstuderende løs på egen hånd – festen over dem alle! Vi holder et brag af en fest med plads til hygge, spil og sjov, og vores sidste sociale bust til at lede jer på egen hånd mod jeres tid på SDU.

Arrangeres af NAT Studiestartsforening.