Skip to main content

Kom-godt-i-gang-kursus i matematik i Odense

Kom-Godt-i-Gang kurset er primært rettet til studerende der skal læse på ingeniørstudieretninger med matematik på A-niveau som adgangskrav. 

Selv-test: Matematik

Ved at tage denne selvtest kan du finde ud af, om du mener, du har brug for kurset. Testen er beregnet til ca. 2 timer til alle opgaverne. Du skulle gerne kunne besvare langt de fleste opgaver korrekt, men har du mindre end 2/3 rigtigt, anbefaler vi at du deltager i kurset. Testen skal løses uden brug af hjælpemidler (gymnasiets ”Matematisk formelsamling A-niveau” dog undtaget). Ingen elektroniske hjælpemidler må benyttes, dvs. ingen lommeregner eller computer.

Kurset tilbydes i år også som fjernundervisning. Er du forhindret i at følge kurset, kan du få adgang til materialet digitalt, så du kan træne den slags matematik, der er særlig vigtig for ingeniørstudier. Der vil være mulighed for at kontakte en vejleder.

Værktøjer 

Vi lægger vægt på, at matematik fungerer som værktøj og fundament for ingeniørstuderende. Derfor anvendes tiden på kurset primært til løsning af opgaver, og opgaveregningen foregår uden elektroniske hjælpemidler. Der vil på kurset blive vekslet mellem oplæg og opgaveregning.  

I kurset repeteres de centrale dele af gymnasie-matematikken, såsom elementær algebra, differentiation og integralregning. 

Tidspunkt

Kurset afholdes fra mandag den 17. august til fredag den 21. august 2020. Der er undervisning i hverdagene fra kl. 8.15-15.45.  

Kurset kræver en daglig deltagelse på 7½ time, og du kan naturligvis blive i kursuslokalet og arbejde videre med opgaverne sammen med de andre kursister. 

Tilmelding

Bemærk at det er en forudsætning for tilmelding til kurset, at du har aktiveret dit studiekort og fået din SDU-e-mail. 

Tilmelding skal ske på denne blanket senest den 12. august. Du får skriftligt besked pr. mail inden kursusstart, om du er optaget på kurset. 

Materialer 

Medbring "Matematisk Formelsamling A-niveau" skriveredskaber og papir.

I tilfælde af spørgsmål kontakt Yvonne Løfberg på yl@iti.sdu.dk eller tlf. 6550 7351

Nb. Du har også mulighed for at deltage i Kom-godt-igang-kurset i Sønderborg (d. 20.8 - d. 26.8 2020), hvis det passer dig bedre.