Vejledningsmuligheder på SDU
Find råd, hjælp og vejledning til at få din studietilværelse til at hænge sammen.
Website for studerende på Syddansk Universitet
Find råd, hjælp og vejledning til at få din studietilværelse til at hænge sammen.
Job, studiejob, praktiksamarbejde, projekter - find det hele i SDU's jobbank
Den digitale opslagstavle til og for studerende på SDU
SDU's karrierekonsulenter har samlet en masse gode råd til, hvordan du kommer bedst i gang med at søge job på et arbejdsmarked, som er i stor forandring.
Hvis du personligt har været udsat for krænkende adfærd og/eller diskrimination i forbindelse med dit studie (fx mobning, vold, sexchikane, diskrimination pga. køn, diskrimination pga. etnicitet m.v.) kan du henvende dig via SPOC og fortælle om din oplevelse. Herfra bliver den enkelte sag vurderet i forhold til, hvad det videre forløb skal være.
Er du studerende eller nyuddannet, og tænker du meget over din start på arbejdslivet? Så deltag i spændende oplæg og bliv klogere.
Som studerende skal du fremover bruge platformen itslearning. Den nye platform er mere intuitiv og skal gøre det lettere for dig som studerende at få overblik over dine studieaktiviteter, altså hvor og hvornår du har undervisning, hvad du skal forberede til undervisningen m.m. Det bliver også lettere at kommunikere med dine medstuderende og undervisere.
SDU har en whistleblowerordning, hvor du som medarbejder eller studerende kan indberette oplysninger om eventuelle ulovligheder, alvorlige økonomiske uregelmæssigheder, forskningsuredelighed og krænkende adfærd på SDU.
Skal man partout have 50.000 kroner i hånden, hvis man gerne vil investere? Ikke ifølge Signe, der selv som studerende arbejder sig frem mod økonomisk uafhængighed på den lange bane.