Kantineaftale
SDU har indgået aftale med ny kantinepartner
Efter kontraktudløb med Compass Group, vores nuværende kantineleverandør, overtager Jespers Torvekøkken fra 1. januar kantine- og cafédriften på SDU i Odense.
Grøn og bæredygtig profil
Jespers Torvekøkken vil tilbyde bæredygtige, økologiske og grønnere madoplevelser fra udsalgsstederne på campus i Odense.
Jespers Torvekøkken blev i 2023 B Corp-certificeret. B Corp er en global non-profit-bevægelse, som arbejder for et bæredygtigt miljø og et ansvarligt arbejdsmiljø. Det betyder, at virksomheden lever op til høje standarder inden for medarbejderforhold, miljøpåvirkning og samfundsengagement.
– Det er forhold, som vi også har lagt vægt på i beslutningen om at vælge Jespers Torvekøkken som leverandør til vores kantiner og café, og vi ser frem til at opleve det i praksis på campus, siger Henrik Mørkenborg Ravn, chef for Teknisk Service. Han fortsætter:
– Jespers Torvekøkken har i udbudsprocessen været lydhøre over for de krav og ønsker vi har haft. Det gælder både grøn omstilling, økologi og bæredygtighed. De har fremlagt spændende bud på nye café-, bager- og spisekoncepter, og vi ser frem til at opleve reaktionerne fra husets studerende, medarbejdere og gæster. Men først vil vi nu gå ind i en samarbejdsfase frem mod 1. januar, og vi glæder os til at melde ud om de konkrete tiltag.
Udsalgsstederne på SDU i Odense, som Jespers Torvekøkken fremover skal drive, inkluderer:
Food Hall (kantine 4), Food Hack (kantine 2), Hava Java, Café Elements og kantinerne på TEK og Nyt SUND.
English version pending.