Skip to main content

Danmarks Studieundersøgelse er i din e-Boks!

23. oktober 2023 lander undersøgelsen ”Danmarks studieundersøgelse” i e-Boksen hos alle SDU’s fuldtidsstuderende. Vi vil høre din mening om alt fra tidsforbrug, de faglige og sociale fællesskaber, din trivsel, hvordan du lærer bedst, og meget mere.

Svar inden 28. november 2023 kl. 12

Det tager ca. 10 min at svare på undersøgelsen. Du har altid mulighed for at dele den op i mindre bidder og fortsætte, hvor du slap. Der er altså intet pres ift. at gennemføre undersøgelsen på én gang.

Opnå en høj svarprocent på dit studie – og vind penge til et arrangement

Alle uddannelser med en svarprocent på minimum 50%, når undersøgelsen slutter, er med i lodtrækningen om kr. 5.000, 10.000 eller 15.000 til et socialt eller fagligt arrangement.

Du kan løbende følge, hvilke uddannelser der har opnået en høj nok svarprocent til at være med i lodtrækningen - og hvilke der lige mangler de sidste svar. Følg svarprocenter her

Jo højere svarprocent jo større vinderchance!

For hver ti procentpoint I kommer over de 50%, får jeres uddannelse et ekstra lod i puljen.

Det kan I vinde:

  • små uddannelser (under 100 studerende) kan vinde 5.000 kr.
  • mellem uddannelser (mellem 100-200 studerende) kan vinde 10.000 kr.
  • store uddannelser (over 200 studerende) kan vinde 15.000 kr.

Blandt de små uddannelser bliver der trukket 3 vindere, der hver får 5.000 kr. i præmie. Ved de mellem og store uddannelser strækkes der én vinder i hver kategori.

Svar på undersøgelsen i din e-Boks

Til gavn for dig og kommende studerende

Når du svarer på undersøgelsen, er du med til at forbedre din uddannelse, hvilket gavner dig selv og kommende studerende. Dine svar indgår nemlig i arbejdet med at sikre og forbedre kvaliteten af SDU's uddannelser. På uddannelseszoom.dk kan kommende studerende bl.a. tjekke, hvor tilfredse de nuværende studerende er med undervisningen, eller hvor meget tid de bruger på studiet.

Undersøgelsen gennemføres af Uddannelses- og forskningsministeriet, og alle studerende på videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark indgår i undersøgelsen.

Sidst opdateret: 16.11.2023