Skip to main content

Hvordan har din uddannelse det? Vi har brug for dine tanker og meninger om SDU til at forbedre studielivet.  

 26. oktober 2021 lander undersøgelsen ”Danmarks studieundersøgelse” i e-Boksen hos alle SDU’s studerende. Vi vil høre din mening om alt fra tidsforbrug, de faglige og sociale fællesskaber, din trivsel, hvordan du lærer bedst, og meget mere.

Vind AirPods, gavekort og biografbilletter

Når du deltager, indgår du i SDU's lodtrækning om 10 AirPods og 40 biografture for 2. Samtidig indgår du i UFM's lodtrækning om 10 gavekort á 1000 kr. og 40 gavekort á 500 kr.  

Se vilkår for konkurrencen her

Opnå en høj svarprocent på dit studie – og vind penge til et arrangement

Hvis I på din uddannelse rammer en svarprocent på minimum 60, deltager I i en konkurrence om penge til et fagligt eller socialt arrangement. Alle uddannelser bliver inddelt i tre kategorier, hvor der bliver udloddet henholdsvis 5.000 kr. til små uddannelser, 10.000 kr. til mellemstore uddannelser og 15.000 kr. til store uddannelser. For at deltage i lodtrækningen skal jeres uddannelse være nået op på en samlet svarprocent på minimum 60%, når undersøgelsen slutter.

I kan se jeres svarprocent her.  

Svar inden 15. december 2021

Det tager ca. 10 min at svare på undersøgelsen. Du har altid mulighed for at dele den op i mindre bidder og fortsætte, hvor du slap. Der er altså intet pres ift. at gennemføre undersøgelsen på én gang.

Svar på undersøgelsen i din e-Boks

Til gavn for dig og kommende studerende

Når du svarer på undersøgelsen, er du med til at forbedre din uddannelse, hvilket gavner dig selv og kommende studerende. Dine svar indgår nemlig i arbejdet med at sikre og forbedre kvaliteten af SDU's uddannelser. På uddannelseszoom.dk kan kommende studerende bl.a. tjekke, hvor tilfredse de nuværende studerende er med undervisningen, eller hvor meget tid de bruger på studiet.

Dine svar gør os samtidig klogere på studerendes trivsel i en hverdag, hvor vi har lagt Corona-restriktionerne bag os. Hvordan er livet som studerende nu, hvor corona ikke spiller en lige så stor rolle? Det vil vi vide, og den viden sidder du med. Så hjælp os med at gøre din tid som studerende endnu bedre. 

Undersøgelsen gennemføres af Uddannelses- og forskningsministeriet, og alle studerende på videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark indgår i undersøgelsen.

Sidst opdateret: 19.09.2023