Skip to main content

IMADA Fagråd

Institut for Matematik og Datalogi

IMADA Fagråd er en studenterforening for alle studerende på Institut for Matematik og Datalogi. Det betyder at du automatisk er medlem, hvis du læser Datalogi, Kunstig intelligens, Informatik, Matematik, Anvendt matematik, Matematik-økonomi eller Data science.

Vi holder til i vores fagrådslokale, Saunaen. Her kan du spille brætspil og nyde en øl eller sodavand sammen med dine medstuderende på tværs af årgange og studieretninger. Saunaen er desuden udstyret med en enorm fladskærm med mulighed for konkurrencer i Singstar og Mario Kart. Ud over Saunaen findes Spaen, som er et stort fordybelsesrum, der oftest er besat af mange studerende.

Fagrådet selv står for mange af de sociale arrangementer for de studerende på instituttets uddannelse. Én gang hver måned er der fagrådsmøde hvor alle medlemmer kan deltage. Her kan du høre hvad der sker på instituttet og i fagrådet. Det er også til disse møder at du kan melde dig på banen med nye initiativer eller blive en del af planlægningen af eksisterende arrangementer. For eksempel blev det i forårssemesteret 2023 vedtaget, at Saunaen skulle have nyt liv, og det fik den med en masse lækre møbler med hjælp fra fagrådets medlemmer.

IMADA Festministerium er en søsterforening til IMADA Fagråd. Festministeriet står for de største fester for instituttets studerende og arrangerer blandt andet også populære cocktailbarer og beerpong-turneringer. De afholder temafester og hytteture, som altid er en fornøjelse at være med til og skaber tætte bånd blandt de deltagende.

Sidst opdateret: 22.08.2023