Skip to main content

Mød din fremtidige arbejdsplads

 

Er du på udkig efter et studiejob, en praktikplads eller et spændende specialeprojekt? Her på vores side kan du udforske et væld af muligheder blandt SDU's erhvervspartnere, som er særlig interesserede i studerende som dig.

Du kan herunder læse mere om de virksomheder, som hele tiden er på udkig efter nye medarbejdere eller talentfulde studerende. Få indblik i, hvad virksomhederne lægger vægt på, når de byder nye ansigter velkommen, og find ud af, om virksomheden matcher din næste job- eller studieudfordring.

 

Se en oversigt over vores erhvervspartnere:


Accenture er en af verdens førende konsulentvirksomheder inden for teknologi. Med over 733.000 medarbejdere globalt besidder Accenture en omfattende ekspertise inden for et bredt spektrum af teknologier. I Danmark har Accenture en Strategy and Consulting Practice, opdelt i Technology, Industry og Data and AI Strategy, hvor konsulenterne samarbejder på tværs af brancher. Inden for Accentures Consulting Practice bliver konsulenterne opdelt efter deres branchekendskab, hvilket betyder, at hvis du har erfaring med energi, life science, sundhed og offentlig sektor, finansielle tjenester eller detailhandel, kan du specialisere dig inden for en bestemt industri.
 
I Accentures teknologiafdeling arbejder konsulenterne enten med projektledelse, softwareudvikling, data- og AI-udvikling eller specifikke systemer såsom SAP, Salesforce eller Microsoft Dynamics. En fællesnævner for alle hos Accenture er, at de opererer ved skæringspunktet mellem forretning og teknologi og stræber efter at skabe værdi for kunderne gennem både ekspertise og personlighed.
 
Accenture tilbyder ikke studiejobs, men der er årlige åbninger for entry level positions både inden for Strategy and Consulting samt Technology, hvor der åbnes for ansøgninger to gange om året. Derudover kan man ansøge om praktikpladser i Accenture Song, et kreativt bureau under Accenture, som tilbyder spændende udfordringer og et dynamisk miljø. Det er vigtigt at bemærke, at man ikke behøver en teknisk baggrund for at ansøge inden for Technology. Hvis man ønsker at arbejde med IT og være en del af store digitale transformationer, er afdelinger som Delivery Excellence og SAP gode steder at starte.
 
Accenture Careers Entry-Level: Entry-Level Job Opportunities | Accenture
 
Accenture Song: Accenture Song: Growth Through Relevance
 

bankdata

Skab bankernes digitale fremtid hos Bankdata
Hos os kan du bygge kritisk infrastruktur til millioner af danskere sammen med de skarpeste hjerner i branchen. Vi udvikler al den IT en bank har brug for. Vi bygger nyt IT fra bunden eller integrerer med innovative løsninger udefra, og du kommer til at sætte dit præg på løsningerne. Vi er en af Danmarks største IT-virksomheder med mere end 900 kolleger, der elsker IT lige så højt som dig. Vi søger løbende både fuldtidsansatte, studentermedhjælpere og praktikanter.

Vi elsker at eksperimentere med teknologier. Som it-studerende får du bl.a. mulighed for at eksperimentere med Java, Jenkins, Openshift, Grafana, Splunk, Prometheus, OAuth, Artifactory og Jaeger.

 Vi tilbyder studiejobs samt fuldtidsstillinger til nyuddannede. Derudover tilbyder vi også lønnet praktik til ingeniørstuderende.

Er du interesseret i en praktikplads eller et studiejob, så tøv ikke med at sende en uopfordret ansøgning her.

Er du interesseret i at søge en af vores aktuelle jobs, så tjek vores ledige stillinger her.

Er du interesseret i at høre om arbejdslivet i Bankdata, kan du læse mere om karrierelivet her.

DSB

Hos DSB får du mulighed for at tage initiativ og sætte dit præg på udviklingen af fremtidens kollektive transport. Du bliver nemlig en del af et fællesskab, der arbejder sammen om at sikre, at alle kan rejse godt, effektivt og klimavenligt. Vi er en alsidig arbejdsplads, der værdsætter forskelligartede talenter, hjælper dem og giver dem plads til at lykkes. Derfor lægger vi vægt på faglig og personlig udvikling, ligesom vi tilbyder gode muligheder for at få indflydelse og medbestemmelse i dit arbejde.

Du er velkommen, uanset køn, etnisk baggrund, handicap, alder, seksuel orientering og religion. Der er nemlig plads til alle på rejsen mod det bæredygtige.

På vores Karriereunivers kan du se vores nuværende ledige stillinger. Vi tilbyder både studiejobs og fuldtidsstillinger.

Har du en god idé til et projekt i samarbejde med os, eller har du andre spørgsmål om karrieremuligheder i DSB er du velkommen til at kontakte os på job@dsb.dk, eller læse mere på https://www.dsb.dk/om-dsb/karriere-i-dsb/

 


Energinets arbejdsopgaver er blandt samfundets allervigtigste opgaver lige nu. Vi skal skabe et sammenhængende energisystem, som er 100 % bæredygtigt for at redde klimaet. Den opgave har ingen løst før. Derfor er globalt udsyn, samarbejde og konstant nytænkning af vores tekniske og digitale løsninger en essentiel del af vores dagligdag.

I Energinet er vi meget bevidste om den viden og det store potentiale, der ligger hos studerende og nyuddannede. Derfor indgår vi gerne i samarbejde med studerende fra forskellige baggrunde, som med nye og forskellige perspektiver bidrager til vores udvikling og drift. Til gengæld understøtter vi din udvikling og læring, så du får det bedste afsæt for starten af dit arbejdsliv.

Læs mere om dine muligheder her: https://energinet.dk/karriere/studerende-og-graduates/fa-et-studiejob/

Link til Energinets karrieresite: https://energinet.dk/karriere/

Fjernvarme er fremtidens varme. Og vi er med helt fremme, når det gælder udvikling af fremtidens varmeforsyning. I løbet af 2024 er det helt slut med at bruge kul hos os. I stedet træder moderne og klimavenlige løsninger, hvor især udnyttelse af overskudsvarme, store varmepumper og elkedler er i centrum. Og så er vi med i et ambitiøst projekt, hvor vi undersøger mulighederne for at opfange, lagre og omdanne CO2 til en bæredygtig ressource.

Det skaber alt sammen mange muligheder for en spændende karriere hos os, hvad enten du er verdensmester udi grøn ingeniørkunst, IT-arkitektur, produktion, softwareudvikling eller måske noget helt andet. Den faglige stolthed er i højsædet, og vi vil være med i front. Vil du?

Som erhvervspartner ønsker vi et nært samarbejde med dig som studerende. Det kan både være gennem undervisning, studiejobs, praktik/projektorienterede forløb, projektsamarbejder og lignende.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har forslag til et spændende projekt, hvor Fjernvarme Fyn kunne være en relevant samarbejdspartner. Og har du forslag til et samarbejde om et af de projekter, vi allerede har defineret, opfordres du også til at tage kontakt.

Link til SDU Jobbank
https://jobbank.sdu.dk/da/employer/jobs/fjernvarme-fyn

Link til Fjernvarme Fyns karriereside
https://www.fjernvarmefyn.dk/om-os/karriere

Welcome to the LEGO Group – the company behind the bricks. We’ve been sparking children’s imaginations and inspiring the builders of tomorrow since 1932. Our 18,000+ colleagues across the world keep this spirit alive today.

Joining the LEGO® team as an SDU student or alumnus means building your career with one of the world's most recognised and loved brands. You will experience a safe space to grow, learn and do your best work. We believe leadership is for everyone, not just people leaders and we succeed together. We want to contribute actively to the education of the future workforce and that is why we gladly offer student jobs, internships and project agreements for students to the extent that it can be fitted into the daily business.

Link til SDU Jobbank
https://jobbank.sdu.dk/da/employer/jobs/the-lego-group

Link til Legos karriereside
https://www.lego.com/da-dk/careers


Nature Energy, som er ejet af Shell, er markedsleder i at omdanne mange millioner tons biomasse til grøn, CO2-neutral gas så effektivt som muligt. Vi indsamler og leverer biomasse fra virksomheder, landbrug og husholdninger og returnerer den afgassede biomasse til landbruget, der genanvender næringsstoffer. Dette er cirkulær økonomi, når det er bedst. Samtidig sørger vi altid for, at det omgivende samfund omkring vores biogasanlæg forbliver så uforstyrret som muligt af transport og lugt.

Hos Nature Energy tilbyder vi både studiejobs, praktikforløb, projektorienteret samarbejder og speciale-samarbejder, imens du er under din uddannelse. Når du er færdig fra SDU, så har vi både kommercielle og tekniske graduate-forløb, som du kan læse mere om her: Bliv Graduate - Nature Energy. Derudover har vi løbende mange spændende stillinger i en masse forskellige forretningsområder. 

Læs mere om dine karrieremuligheder hos Nature Energy her

Vi er en global lægemiddelvirksomhed, der blev grundlagt i 1923 med hovedkontor lige uden for København. Vores formål er at drive forandring for at bekæmpe diabetes og andre alvorlige kroniske sygdomme som svær overvægt og sjældne blodsygdomme og endokrine sygdomme.
Det gør vi ved at stå i spidsen for videnskabelige gennembrud, udvide adgangen til vores lægemidler og arbejde på at forebygge og i sidste ende helbrede de sygdomme, vi behandler. Vi beskæftiger mere end 55.000 personer på 80 kontorer rundt om i verden og markedsfører vores produkter i 170 lande.

At starte en karriere hos Novo Nordisk er mere end bare at få et job. Det er en mulighed for at forbedre livet for millioner af mennesker, der lever med en alvorlig kronisk sygdom.

Novo Nordisk er verdens førende inden for diabetesbehandling. For at fortsætte vores forretningssucces er vi nødt til at tiltrække højt kvalificerede mennesker – dette omfatter bachelorstuderende, præ- og postgraduate masterstuderende, ph.d.-studerende og postdocs samt læger i de tidlige stadier af deres karriere.

Link til SDU Jobbank
Novo Nordisk - Graduateland

Link til Novo Nordisks karriereside
Early career programmes (novonordisk.com)

Orifarm logo
Orifarm is one of the largest European suppliers of parallel imported medicine and generic medicine, headquartered in Odense, just 5 km from SDU. Since 1994, we have been challenging the market to make high-quality medicines and healthcare products more accessible and affordable. We create access to great healthcare products by supplying wholesalers, pharmacies, hospitals, and end-consumers with a wide range of pharmaceuticals. Whether through parallel import or by providing established household brands, we work to make healthcare a better deal for the patients and societies we proudly serve. 

At Orifarm, we employ over 70 student assistants, who play a crucial role in our daily operations. Whether you are seeking an internship, a student job, or a full-time position as a recent graduate, you will gain hands-on experience, apply your theoretical knowledge and learn in a safe environment surrounded by talented colleagues. Join us to kickstart a career in the pharmaceutical industry!

Link to Orifarm’s career page:
https://www.orifarm.com/careers/

Follow us on LinkedIn:
https://www.linkedin.com/company/orifarm/mycompany/ 
 

totalenergies

TotalEnergies er en global multi-energivirksomhed, der producerer og markedsfører energier: olie og LNG, nye lavt kulstofindholdige energier, elektricitet og vedvarende energi. Med aktiviteter i næsten 130 lande sætter TotalEnergies bæredygtig udvikling i alle dets dimensioner i centrum af sine projekter og operationer for at bidrage til menneskers velvære. Vores næsten 100.000 medarbejdere er forpligtet til energi, der er overkommelig, renere, mere pålidelig og tilgængelig for så mange mennesker som muligt.

Vi opererer igennem hele energiværdikæden: fra produktion af energi til transport og forarbejdning til mellemprodukter og færdige produkter; til opbevaring og distribution.

 

TotalEnergies DK er en fantastisk arbejdsplads for studerende og nyuddannede. Vi har en bred vifte af spændende stillinger og karrierevækstmuligheder såsom praktikophold og studentermedhjælperstillinger, og for dimittender at slutte sig til vores teams og lære af eksperterne.

 

Kontakt os på ep.dk-recruitment@totalenergies.com for at høre mere.

 

Se vores hjemmeside eller JobIndex for aktuelle stillinger og muligheder: Latest Jobs (page 1 in 1) | TotalEnergies (avature.net) 

Logo TV 2 Danmark

Om TV 2 Danmark
TV 2 er en public service-virksomhed med en solid position på det danske tv-marked. Vi arbejder hver dag for, at alle danskere kan holde sig opdateret og underholdt eller tage del i den offentlige debat. TV 2 er ejet af den danske stat, og vi leverer public service på kommercielle vilkår. På tværs af alle vores platforme er vi i kontakt med over 80 procent af danskerne ugentligt. Med fokus på ligestilling, inklusion og trivsel ønsker vi at tiltrække en mangfoldig blanding af talenter, der vil være med til at udvikle fremtidens TV 2. 

Job på TV 2
Om man er studerende på en erhvervsøkonomisk, samfundsfaglig, medie eller IT-uddannelse, har TV 2 relevante tilbud. Vi udbyder b.la. praktik til journalist- og tv-medietilrettelæggerstuderende samt til kreative studerende i vores in-house bureau. Vi ansætter løbende studerende og nyuddannede på tværs af hele organisationen. TV 2 på Kvægtorvet er blandt Odenses største tech-virksomheder, og vi håber, at vores kommende kollegaer finder både blandt de IT-studerende og øvrige studerende på SDU.

Ledige stillinger slås op på https://omtv2.tv2.dk/job/ledige-stillinger 
For generelle spørgsmål kan vi kontaktes på tv2@tv2.dk 
Læs mere om karrieremuligheder hos TV 2 på https://omtv2.tv2.dk/job/ 

 

SDU RIO Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230

Sidst opdateret: 02.07.2024