Introduktionsforløb


Introduktionsdag 2020

Velkommen til starten på dit nye studie

Introduktionsdag

Introduktionsdagen er vores måde at byde dig velkommen til dit nye studium og sørge for, at du føler dig klædt godt på til at gå i gang med din kandidat. 

Vi vil i forbindelse med introduktionsdagen gennemgå de mest væsentlige systemer og studieregler, du skal være opmærksom på som studerende på en kandidatuddannelse ved SDU.

Vi tilbyder som led i programmet en opstartsvejledning med den faglige vejleder, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til studiets opbygning,  sammensætning af valgfag og hvad du måtte have af spørgsmål i forbindelse med opstarten til din kandidatuddannelse.

Programmet bliver offentliggjort nederst på denne side. Vi forventer at programmet at blive offentliggjort senest primo august. 

Tilmelding

Vi håber at du vil deltage og dermed tilmelder dig introduktionsdagen via kassen til højre. Du vil blive bedt om at oplyse navn, e-mail og om der er særlige fødevarehensyn, vi bør være opmærksomme på. Informationen skal alene bruges til at beregne, hvor mange studerende der deltager i introduktionen og for at sikre, at der er taget hensyn til evt. særlige kosthensyn i den mad der bliver bestilt til dagen.  Informationen vil blive slettet umiddelbart efter introduktionsdagen.

Tilmeldingslinket åbner primo august 2020.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til introduktionsdagen eller til din studiestart, er du velkommen til at kontakte studiestartskoordinatoren via studiekontakten@sam.sdu.dk.  
 

Program

Programmet for introduktionsdagen vil blive offentliggjort her senest primo august. 

Vi forventer at introdagen vil finde sted d. 28. august. 

Tilmelding til Introdage

Du kan tilmelde dig her frem til og med d. 23. januar

Klik her