Introduktionsforløb


Introduktionsdag 2020

Velkommen til starten på dit nye studie

Introduktionsdag

Introduktionsdagen er vores måde at byde dig velkommen til dit nye studium og sørge for, at du føler dig klædt godt på til at gå i gang med din kandidat. 

Vi vil i forbindelse med introduktionsdagen gennemgå de mest væsentlige systemer og studieregler, du skal være opmærksom på som studerende på en kandidatuddannelse ved SDU.

Vi tilbyder som led i programmet en opstartsvejledning med den faglige vejleder, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til studiets opbygning,  sammensætning af valgfag og hvad du måtte have af spørgsmål i forbindelse med opstarten til din kandidatuddannelse.

Programmet er offentliggjort nederst på denne side. Bemærk at der tages forbehold for fremtidige ændringer.

Online introduktion via Zoom

For at sikre at alle kan have en tryg studiestart, har vi valgt at omlægge introduktionsdagen for kandidatstuderende til en online introduktion. På denne måde undgår vi at samle alt for mange mennesker fysisk, og kan stadig give dig den information du har brug for, for at få den bedste opstart på din nye kandidatuddannelse. Det er vigtigt for os, at du kan få en god og tryg opstart på dit studie.

Introduktionsdagen vil blive afholdt online via konferencesystemet Zoom. Du kan her se en video om hvordan du som studerende bruger Zoom. Der vil være et link i programmet til en Zoom adresse, som du blot skal klikke på for at få adgang til det møderum, hvor din introduktion finder sted.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til introduktionsdagen eller til din studiestart, er du velkommen til at kontakte studiestartskoordinatoren via studiekontakten@sam.sdu.dk.  
 

Program

Introduktionsdagen finder sted via Zoom. Linket til dit introduktionsmøde vil blive offentliggjort her senest en uge før studiestart.

 

Introduktionsdagen finder sted d. 28. august 2020 kl. 9.00-12.00. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, man logger blot ind i mødet.

Link til at logge på introduktionsdagen

 

09.00-09.10: Velkommen

09.10-09.45: Introduktion og relevante studieregler

09.45-09.55: Pause

09.55-10.05: Oplæg om studiegrupper

10.00-12.00: Q&A og mulighed for vejledning

 

Der vil i sidste del af programmet være mulighed for at stille spørgsmål og få vejledning ift. de spørgsmål du måtte have i forbindelse med dit studie og din studiestart.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til din kandidatuddannelse ved SDU.

Programmet er offentliggjort med forbehold for fremtidige ændringer.

Tilmelding til Introdage

Det er ikke påkrævet at tilmelde sig, da Introdagen vil foregå digitalt

Klik her