Skip to main content

Tobias - IVK'er som tog springet til iværksætter og egen virksomhed

Tobias Magnussen
Bachelor i international virksomhedskommunikation fra SDU Slagelse i 2016
Arbejder nu som freelance webudvikler i egen virksomhed

Hvad husker du bedst fra din studietid på SDU Slagelse?

Jeg husker allerbedst det sociale, som var på uddannelsen. Det gælder både på mit hold, og generelt på tværs af uddannelserne og årgange på campus. SDU Slagelse var et tilpas lille universitet som gjorde man virkelig skabte glædelige bekendtskaber årgange imellem.  

Hvordan er det gået dig, siden du forlod SDU Slagelse?

Jeg valgte efter endt bachelor at læse videre på kandidat i International Virksomhedskommunikation i Odense. Sideløbende med mit studie har jeg haft drevet egen virksomhed. Omkring 3. semester på kandidat fik jeg mulighed for at gå i praktik i netop egen virksomhed - Det resulterede så i, at jeg faktisk aldrig har vendt tilbage til studierne efter denne praktikperiode. Jeg valgte at følge mit hjerte, droppede eksamen og blev iværksætter. Jeg her nu i snart fire år levet af virksomheden jeg stiftede tilbage i min praktikperiode.

Har du et godt råd til de studerende på SDU Slagelse?

Find dig en god studiegruppe, hvor I kan løfte hinandens niveau, hvor I kan udfordre hinandens faglighed, og selvfølgelig have det godt sammen socialt. En studiegruppe hvor man bruger hinanden målrettet og deler noter og den slags. Studiet skal ikke være en konkurrence. Det at lære at give, kan du bestemt bruge senere på arbejdsmarkedet, hvor man skal kunne arbejde sammen.

Er der andet, som du vil dele med studerende på SDU Slagelse?

Selvom studietiden og eksamensperioder til tider kan virke meget uoverskuelig, så husk at nyde det. Der kommer et tidspunkt hvor du vil kigge tilbage på din studietid med glæde.

Sidst opdateret: 30.08.2023