Studiestart

Studiestarten overholder alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med COVID-19, så du er helt sikker på, at du får en god og tryg studiestart hos os. 

I tilfælde af at du 1)tilhører en risikogruppe, 2) er i selvisolation pga. mistanke om sygdom, 3) er syg

så skal du selvfølgelig ikke møde op i studiestarten.
Du skal derimod sende en mail til studiestartsansvarlig Mette Husum Dalstrup på: mhd@sam.sdu.dk, og så gør vi det muligt for dig at deltage i langt det meste af studiestartsprogrammet via din computer.

Vi glæder os til at se dig til studiestart!


Kære nye studerende på erhvervsøkonomi, Cand.merc.
Hjertelig velkommen til 
Det Samfundsvidenskabelige Fakultet 
Syddansk Universitet
SDU Kolding
 

Vi er mange, der glæder os til at tage imod dig og byde dig velkommen til dit nye liv som kandidatstuderende på Syddansk Universitet. 
Vi har samlet den information du har brug for her, så du kan få den bedste opstart på dit studie. Der er meget ny information at tage stilling til, så det er en god ide at læse studiestartssiden igennem inden din studiestart. 

For studerende der starter på uddannelsen i 2020 er der studiestart:

  • fredag den 31. januar 2020, for dig der har søgt om optagelse til 1. februar 2020
  • mandag den 31. august 2020, for dig, der har søgt om optagelse til 1. september 2020.

Vi har sammensat en dag som både har fokus på faglig og social integration på studiet og du vil derfor både møde dine nye undervisere og dine nye medstuderende. Vi har håber, du vil prioritere at deltage på introdagen – også selvom du har læst din bachelor på Syddansk Universitet. Du vil nemlig opdage, at det er anderledes at læse en kandidat end en bacheloruddannelse. 

Program for 31. januar 2020 (tilgængelig fra 15. januar)

Program for 31. august 2020 (tilgængelig fra 1. august)

I menuen til højre har vi samlet nogle vigtige informationer til dig, som er ny kandidatstuderende. Du kan blandt andet læse om en studiestartsmanual og mere praktiske informationer. Har du spørgsmål i forbindelse med studiestarten, er du meget velkommen til at kontakte mig. 

Med venlig hilsen
Jesper Piihl
Viceinstitutleder for uddannelse
Tlf: 6550 1359

Introprogram til studiestart

Tilgængeligt 1. august