Skip to main content

Universitetets detaljerede informationer om eksamen

Du skal selv sætte dig ind i eksamensreglerne og rammerne for eksamen

Når du er studerende på SDU, er du forpligtet til at holde dig orienteret om eksamensreglerne, rammerne og procedurerne for dine prøver. 

De studiespecifikke regler og rammer

Der er  studiespecifikke regler og rammer, som gælder for netop din uddannelse og din eksamen. F.eks. kan der være en regel om, at du skal bestå et særligt fag, for at kunne læse et andet. Eller rammerne for hvornår og hvor eksamen ligger osv.

De studiespecifikke regler finder du på studiesiden

Der er regler og rammer for eksamen som går på tværs af SDU

På siden herunder kan du læse om de regler og rammer som gælder for eksamener  på tværs af SDU.  F.eks. reglen om at du skal huske at medbringe dit studiekort, for at kunne legitimere dig ved alle prøver.

Læs f.eks. om:


Har du brug for hjælp?

Kontakt Uddannelsesjura & Registratur, hvis du har spørgsmål til ovenstående regler. Det kan du gøre via spoc.sdu.dk eller telefon 65501059 på hverdage kl. 10-12.

Kontakt Studenterservice, hvis du har spørgsmål om SU, Optagelse, SDU international, Syddansk Elite, Efter/videreuddannelse, SPS og andre services på SDU.

Kontakt vejledningen på dit fakultet eller studie, hvis du har brug for specifik viden knyttet til dit studie f.eks. viden om din studieordning eller, hvis du skal skrive en dispensationsansøgning. 

Kontakt Studie- og trivselsvejledningen hvis du har brug for vejledning omkring generelle forhold på dit studie såsom studieteknikker, trivsel eller udfordringer med at finde ud af, hvem du skal kontakte for at få hjælp og vejledning. 

Sidst opdateret: 14.09.2023