Skip to main content

Mød din fremtidige arbejdsplads

Som studerende eller dimittend er der gode muligheder for at komme i kontakt med universitetets erhvervspartnere. Det kan bane vejen for et studiejob, praktikforløb, projektsamarbejde eller et fast job.

Herunder kan du klikke videre og læse mere om de forskellige virksomheder, der er særligt interesserede i at komme i kontakt med SDU-studerende. 

Se en oversigt over vores erhvervspartnere:

Fjernvarme er fremtidens varme. Og vi er med helt fremme, når det gælder udvikling af fremtidens varmeforsyning. I løbet af 2024 er det helt slut med at bruge kul hos os. I stedet træder moderne og klimavenlige løsninger, hvor især udnyttelse af overskudsvarme, store varmepumper og elkedler er i centrum. Og så er vi med i et ambitiøst projekt, hvor vi undersøger mulighederne for at opfange, lagre og omdanne CO2 til en bæredygtig ressource.

Det skaber alt sammen mange muligheder for en spændende karriere hos os, hvad enten du er verdensmester udi grøn ingeniørkunst, IT-arkitektur, produktion, softwareudvikling eller måske noget helt andet. Den faglige stolthed er i højsædet, og vi vil være med i front. Vil du?

Som erhvervspartner ønsker vi et nært samarbejde med dig som studerende. Det kan både være gennem undervisning, studiejobs, praktik/projektorienterede forløb, projektsamarbejder og lignende.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har forslag til et spændende projekt, hvor Fjernvarme Fyn kunne være en relevant samarbejdspartner. Og har du forslag til et samarbejde om et af de projekter, vi allerede har defineret, opfordres du også til at tage kontakt.

Link til SDU Jobbank
https://jobbank.sdu.dk/da/employer/jobs/fjernvarme-fyn

Link til Fjernvarme Fyns karriereside
https://www.fjernvarmefyn.dk/om-os/karriere

Welcome to the LEGO Group – the company behind the bricks. We’ve been sparking children’s imaginations and inspiring the builders of tomorrow since 1932. Our 18,000+ colleagues across the world keep this spirit alive today.

Joining the LEGO® team as an SDU student or alumnus means building your career with one of the world's most recognised and loved brands. You will experience a safe space to grow, learn and do your best work. We believe leadership is for everyone, not just people leaders and we succeed together. We want to contribute actively to the education of the future workforce and that is why we gladly offer student jobs, internships and project agreements for students to the extent that it can be fitted into the daily business.

Link til SDU Jobbank
https://jobbank.sdu.dk/da/employer/jobs/the-lego-group

Link til Legos karriereside
https://www.lego.com/da-dk/careers

Vi er en global lægemiddelvirksomhed, der blev grundlagt i 1923 med hovedkontor lige uden for København. Vores formål er at drive forandring for at bekæmpe diabetes og andre alvorlige kroniske sygdomme som svær overvægt og sjældne blodsygdomme og endokrine sygdomme.
Det gør vi ved at stå i spidsen for videnskabelige gennembrud, udvide adgangen til vores lægemidler og arbejde på at forebygge og i sidste ende helbrede de sygdomme, vi behandler. Vi beskæftiger mere end 55.000 personer på 80 kontorer rundt om i verden og markedsfører vores produkter i 170 lande.

At starte en karriere hos Novo Nordisk er mere end bare at få et job. Det er en mulighed for at forbedre livet for millioner af mennesker, der lever med en alvorlig kronisk sygdom.

Novo Nordisk er verdens førende inden for diabetesbehandling. For at fortsætte vores forretningssucces er vi nødt til at tiltrække højt kvalificerede mennesker – dette omfatter bachelorstuderende, præ- og postgraduate masterstuderende, ph.d.-studerende og postdocs samt læger i de tidlige stadier af deres karriere.

Link til SDU Jobbank
Novo Nordisk - Graduateland

Link til Legos karriereside
Early career programmes (novonordisk.com)

Kontakt os via mail, hvis du har spørgsmål.

SDU RIO Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230

Sidst opdateret: 06.09.2023