Eksamensplaner for Kemi og Bioteknologi

Tidsplaner og opdateringer

Tidsplanen for de mundtlige eksamener meddeles af underviseren/vejlederen forud for eksamen – husk at møde op i god tid! 

Eksamensplanen/tidsplanen kan ændre sig, og i så fald vil du blive informeret via mail eller BlackBoard. Hold derfor øje med din mail og med BlackBoard.

Husk at kigge hele eksamensplanen igennem, da mange eksamener løber over flere dage.
Betegnelsen ”Kombineret prøve” kan dække over flere forskellige prøveformer. Tjek fagbeskrivelsen for nøjagtig info om den pågældende eksamen”.

Karakterer og re-eksamen

Dine karakterer kan ses via studenterselvbetjeningen, når de er registreret. Bemærk, at der kan gå op til 4 uger efter du har afleveret din opgave, før karakteren offentliggøres.

Hvis du skal til reeksamen, skal du tilmelde dig via www.sdu.dk/SPOC indenfor 8 dage efter du har modtaget din karakter. Vinter-reeksamen finder som udgangspunkt sted i løbet af februar.
Sommer-reeksamen finder som udgangspunkt sted i løbet af August.
For yderligere spørgsmål kontakt venligst din studiesekretær.

Eksamensregler

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i de generelle eksamensregler på SDU i god tid inden eksamen, ligesom vi opfordrer dig til at læse informationerne ”Syg til eksamen” og ”Eksamenssnyd”, som du også finder her på siden.

 

Diplomingeniør

Diplomingeniør i Bygningsteknik
Diplomingeniør i Electronics
Diplomingeniør i Elektrisk Energiteknologi
Diplomingeniør i Elektronik
Diplomingeniør i Global Management and Manufacturing
Diplomingeniør i Integreret Design
Diplomingeniør i Interaction Design
Diplomingeniør i Kemi og Bioteknologi
Diplomingeniør i Maskinteknik
Diplomingeniør i Mechatronics
Diplomingeniør i Produktion
Diplomingeniør i Robotteknologi
Diplomingeniør i Softwareteknologi

Syg til eksamen?

SDU har regler for, hvad du skal gøre.

Læs mere

Eksamenssnyd

Du snyder dig selv, hvis du snyder til eksamen. La' vær.

Læs mere

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies

Acceptér cookies