Skip to main content

Studiestartsprogram

Tillykke med optagelsen på Diplomingeniøruddannelsen i Elektrisk Energiteknologi

Din mentor- og tutorgruppe glæder sig til at tage imod dig og dine medstuderende foran Det Tekniske Fakultets hovedbygning mandag d. 28. august 2023 kl. 10:00 på Campusvej 55, 5230 Odense M.

Studiestarten afvikles over to dage den 28.-29. august 2023. Udover dette afholdes der også IDA/SIF games den 30. august kl. 13-17, hvilket I får mere info om, når tiden nærmer sig

Introdagene vil præsentere dig for dit studie, hvor du på det første semester vil arbejde med fysik, matematik, programmering og elektronik. På de første to semestre vil al undervisningen på uddannelserne ”Elektrisk Energiteknologi” og ”Elektronik” foregå sammen. Af denne årsag afholdes introdagene i august sammen, så der kan knyttes sociale og faglige bånd mellem uddannelserne.

Der er planlagt et spændende program, der vil introducere dig til studiet, dine medstuderende og undervisere. Nogle aktiviteter vil forgå udendørs, så husk tøj efter vejret. Under introdagene vil tutorgruppen være med til at sørge for en god start, så der knyttes sociale bånd mellem de studerende og mentor/tutor-gruppen.

Studiestarten forløber over hele første semester, hvor introdagene bliver fulgt op af Holdets Timer som afholdes af mentorgruppen. De problematikker, der måtte opstå før semesterstart og i løbet af første semester, kan du til hver en tid kontakte dine mentorer om. Hvis du har administrative spørgsmål, kan du kontakte din uddannelseskoordinator (se kontaktinfo nedenfor).

Facebook

Indtil da kan vi mødes på Facebook (https://www.facebook.com/groups/269909835633244/).
Der vil ikke blive lagt særskilt information op på Facebook-gruppen – så det er ikke et “must” at deltage. Der er dog gode erfaringer med anvendelsen af Facebook-gruppen til at stille spørgsmål til og omkring studiestarten, således at alle deltagere kan se svar på andres spørgsmål. Ellers kan vi altid kontaktes på mail. Efter studiestarten bliver denne gruppe jeres, og kan benyttes som klassegruppe.

Vi glæder os til at møde dig til en sjov og spændende studiestart!

Med venlig hilsen
Dine mentorer Søren (somol21@student.sdu.dk) og Lasse (laskr22@student.sdu.dk), samt tutorerne Simon og Niels 


Program

Det detaljerede program kommer her på siden i august.

Efter studiestartsdagene har du flere muligheder for at lære dine medstuderende endnu bedre at kende. Reserver nedenstående datoer allerede nu.

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Stemingsbilleder fra studiestart 2022

Studiestartsprogram

Vi har planlagt et spændende program, der vil introducere dig til studiet, dine medstuderende og undervisere.

Se studiestartsprogram

Find vej til studiestarten i Odense

SDU Maps

Brug for hjælp?

Her finder du din uddannelseskoordinator og uddannelsessekretær.

Læs mere her

Kom-godt-i-gang-kursus-i-matematik

Som ingeniørstuderende i Odense får du tilbudt et Kom-godt-i-gang-kursus i matematik. Kurset er placeret før den egentlige studiestart.

Læs mere og tilmeld dig her

Sidst opdateret: 22.08.2023