Skip to main content

Manuskriptudvikling

Går du med en manuskriptforfatter i maven? Har du altid holdt af at få gode ideer til fx film og udvikle dem på skrift? Eller at hjælpe andre med at kvalificere deres manuskriptideer? Vil du gerne blive bedre til dette? Så er tilvalg i Manuskriptudvikling et godt tilvalg for dig!

Manuskriptudvikling har manuskriptudvikling og –produktion til fiktionsspillefilm og andre serielle fortælleformer som sit kerneområde. Vi arbejder ud fra det princip, at alle har udbytte af at prøve forskellige inspirationstilgange, stiltræk, formater, researchmetoder og genrer mv. Men vi lægger også vægt på, at du selv vælger den genre, det format og den stil, du vil koncentrere dig om, og som er særlig for dig.

På alle fag involveres dine egne tekster (pitch, synopsis , scener mv.) i undervisningen. Professionelle filmbranchefolk varetager en del af undervisningen og sørger for, at du gennemgår mange skriveaktiviteter, øvelser og feedbacksessioner, der peger frem mod udviklingen af dit eget manuskript. Ekskursioner til filmbranchen indgår også i forløbet.

Medievidenskab Det Humanistiske Fakultet Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230
  • Telefon: +45 6550 3615 / 4688

Sidst opdateret: 12.03.2021