Skip to main content

Studiestart

Program for introdage

Velkommen til Samfundsvidenskab

Velkommen til SDU

Velkommen til din nye uddannelse i jura på deltid ved SDU. Vi har samlet den information du har brug for her, så du kan få den bedste opstart på dit studie. Der er meget ny information at tage stilling til, så det er en god idé at læse studiestartssiden igennem inden studiestart. Siden bliver løbende opdateret med ny information.

 

Campus guide

I vores Campus guide finder du en masse praktisk information, som kan være nyttig i løbet af din studietid. Hvis der er noget du er i tvivl om, er guiden et godt sted at starte.

 

Campus Guide

 

Kom godt i gang

Ud over vores introduktionsforløb og vores campus guide, har vi samlet nogle råd for gode studievaner og studieteknik her, for at hjælpe dig med at komme godt i gang.

 

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til din studiestart, er du velkommen til at kontakte os.

 

Du finder kontaktoplysninger under fanen ”Praktiske Oplysninger” i menuen til højre.

 

Introprogram

Der er studiestart d.26. august 2023 kl. 09.00 for jura deltidsstuderende indskrevet på bacheloren, meritordning samt enkeltfag.

For studerende, der ikke har mulighed for at deltage fysisk i studiestarten, vil der være streaming af introdagen. Linket vil være tilgængeligt i itslearning et par dage før. Vi sørger for at advisere jer om det, når det er at finde.
For studerende, der ønsker at deltage fysisk foregår det i U150.

Programmet findes her!

 
Har du spørgsmål til din studiestart?

Kontakt os på SPOC

Sidst opdateret: 22.08.2023