Skip to main content

Kurser ol.

Dette kursus henvender sig primært til dig, som skal til at skrive en større selvstændig opgave (f.eks. bachelorprojekt, speciale eller afgangsprojekt), men er bestemt også relevant for dig, som vil have en indflyvning til de centrale aspekter af databeskyttelse og informationssikkerhed.

Det er vigtigt, at du har viden om databeskyttelse og informationssikkerhed primært af hensyn til de personer, der deler deres oplysninger med dig, når du skriver din opgave, men også fordi du repræsenterer SDU – og så er der den bonus, at det er viden, der er guld værd at have, når du kommer på arbejdsmarkedet!

Gør følgende for at få adgang til kurset:

  1. Åben din browser og log in i Itslearning 
  2. Find dit fakultet på listen herunder 
  3. Tryk på 'link til kurset' (sørg for at linket åbner i samme browser, som du er logget ind i Itslearning i)
  4. Indtast koden 

Hvis linket ikke virker første gang, så gentag de fire skridt ovenfor - måske flere gange. Luk eventuelt din browser og/eller ryd din browserhistorik og gentag. 

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
Link til kurset
Kode: DA-SUND

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet
Link til kurset
Kode: DA-SAMF

Det Naturvidenskabelige Fakultet 
Link til kurset 
Kode: DA-NAT

Det Humanistiske Fakultet 
Link til kurset 
Kode: DA-HUM

Det Tekniske Fakultet
Link til kurset 
Kode: DA-TEK

Hvis du vil vide mere om informationssikkerhed, kan du tage kurset "Cybertrusler og sikker online adfærd" udviklet af SDU og UCL. Kurset giver dig viden om it-sikkerhed og konkrete forholdsreger for sikker online adfærd. Kurset kan afsluttes med en test. 
Du kan også besøge Sikker Digitals sider, som rummer en masse gode råd til god informationssikkerhed. 
Du kan prøve Datatilsynets ”Datadysten”. Selvom målgruppen er elever på mellemtrinnet i folkeskolen, skal du ikke lade dig snyde – niveauet er højt!

Sidst opdateret: 04.06.2022