Skip to main content

Alumneforeningen for Religionsstudier

Foreningen blev stiftet i februar 2020 med det formål at give alle tidligere (og nuværende tæt på BA/KA-titlen) religionsstuderende et socialt netværk, hvor det faglige fællesskab er i centrum.

 

Den siddende bestyrelse vil arrangere to årlige arrangementer med fokus på faglige oplæg og socialt samvær, hvor foreningens medlemmer kan mødes til diskussioner, netværk og sparring om karriere og hvordan man kan bruge sine faglige kompetencer på arbejdsmarkedet.

 

Det er gratis at være medlem og man kan tilmelde sig ved at skrive til: alumrel@gmail.com 

 

Foreningen arbejder fortsat på at opbygge et medlemsgrundlag samt afklare, hvordan medlemmerne bedst får mulighed for at holde kontakten og planlægge deres egne mini-arrangementer og sociale møder, da flere af medlemmerne ved den stiftende generalforsamling efterspurgte det nærværende faglige og sociale fællesskab, med religionssnakken i centrum.

 

Efter en opstartsperiode og coronanedlukninger, afholder foreningen nu sit første arrangement i oktober 2021, i forbindelse med den årlige generalforsamling. Alle interesserede er velkomne og information samt tilmelding kan findes her.

Sidst opdateret: 01.08.2022