Skip to main content

Dimission vinter 2022

sdu slagelse

Kære dimittend

Flere års hårdt studiearbejde nærmer sig sin slutning, og det skal fejres! Under normale omstændigheder ville vi have tilbudt at samle dig og dine pårørende på vores campus i Slagelse til en fejring, der skulle markere afslutningen på din bacheloruddannelse. Det kan vi desværre ikke. Men vi vil alligevel gerne markere fuldførelsen af din uddannelse ved at tilbyde dig en plakat og et krus som et minde om din tid på SDU Slagelse. 

 

Dimittendplakat og krus

Dimittendplakaten 2021 er i år skabt af kunstneren Ida Kventny.

Ønsker du at få et eksemplar og et SDU-krus, så kan du sende en mail fra din SDU-mail til studieservice-sl@sdu.dk senest mandag den 7. marts kl. 12.00 med information om din postadresse. Forsendelse sker i løbet af marts/april 2021.

 

Andre informationer

SDU udsteder digitale eksamensbeviser: https://mitsdu.dk/da/mit_studie/eksamensbeviser

 

Godt i gang med at søge job og brug alumnenetværket

Vi vil gerne hjælpe dig med at få en god overgang til livet efter studierne og samtidig opfordre dig til at holde kontakten med SDU.

Vi har samlet en hjælpepakke til dig, hvor du får hjælp til at finde fodfæstet på et presset arbejdsmarked her.

Meld dig ind i Alumnet, som er SDUs officielle netværk for alumner. Netværket er et digitalt mødested for studerende, alumner og undervisere, hvor der er mulighed for sparring til at fremme din karriereudvikling.

Brug gerne din LinkedIn-profil til at logge på med. Hvis du ikke allerede har en LinkedIn-profil, vil vi opfordre dig til at oprette en.

 

Spørgsmål

Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte Studieservice Slagelse på studieservice-sl@sdu.dk eller 65 50 11 14 mellem 10-14 for information vedrørende din dimission.

Sidst opdateret: 25.02.2022