Studiestart

Studiestarten overholder alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med COVID-19, så du er helt sikker på, at du får en god og tryg studiestart hos os. 

I tilfælde af at du: 1) tilhører en risikogruppe, 2) er i selvisolation pga. mistanke om sygdom, 3) er syg skal du selvfølgelig ikke møde op i studiestarten.

Du skal derimod sende en mail til studiestartsansvarlig Mette Husum Dalstrup på: mhd@sam.sdu.dk, og så gør vi det muligt for dig at deltage i langt det meste af studiestartsprogrammet og møde dine nye medstuderende via din computer.


Kære nye studerende på erhvervsøkonomi, HA
3-årige samt merit bacheloruddannelser
Hjertelig velkommen til
Det Samfundsvidenskabelige Fakultet
Syddansk Universitet
SDU Kolding

Vi er mange, der glæder os til at tage imod dig og byde dig velkommen til dit nye liv som studerende ved Syddansk Universitet. Du skal lære meget nyt – selvfølgelig rent fagligt – men også en ny verden på SDU Kolding, nye medstuderende, ældre medstuderende, nye undervisere, nye rytmer, nye undervisningsformer og meget andet.

Der vil være studiestart fra den 25. august til og med den 28. august 2020.
Du finder programmet på denne side senest den 1. august 2020. 

I menuen til højre, kan du læse mere om din studiestartsmanual og studiestartsprøven. Vi har også samlet de vigtigste informationer til dig, så du kommer godt i gang med dit nye studie. 

Har du spørgsmål i forbindelse med studiestarten, er du velkommen til at kontakte mig.

Med venlig hilsen

Jesper Piihl
Viceinstitutleder for uddannelse
Tlf: 6550 1359
E-mail: jpi@sam.sdu.dk

Introprogram 2019

Introprogram 2019 tilgængeligt fra 1. juli.

Klik Her